My Generasi

Monday, March 26, 2012


Heyo korang! Sihat keh? Kitew tak sihat. batuk-batuk ni. Tekak ni gatal sangat lah. rasa nak cabut jeh tekak ni, then, garukan. wuwuwuuw. papepun, musim panas cenggini kena selalu minum air kosong. Sebab nanti dehydrated, susahh jehh.

Anyway, korang dah tengok video yang sangat ohsem ni? My Generasi by JinnyBoyTv! Apa yang menarik tentang video My Generasi ialah, korang dapat lihat macamana generasi kita-kita dahulu sebelum kemunculan iPad, iPhone, Blackberry and so on. Well, in this video, mereka lebih menekankan zaman persekolahan dulu-dulu. Macamana dulu selalu berlawan dengan kekawan beg siapa paling besar, colour pencil, lawan pemadam, tulis biodata a.k.a Facebook zaman dahulu dan banyak lagi. Ohsem. sebab aku pun pernah buat semua ni. takkan korang tak pernah kot? :P

Jom kita layan! Mesti korang teringat kan masa dulu? Ohmai, kenangan betul! 


I must say, 

Untunglah generasi dahulu berbanding sekarang!

Setuju? 
Sila angkat tangan macam saya~

Ada banyak lagi video best dari JinnyBoyTv! Joe Brooks pun ada!
*pengsan*

#kbai

You Might Also Like

11 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. serius..teringat kenangan dulu bila tgk video ni..lawan pemadam, tutup botol, main kepung2..

    > haha..beg yg mcm nak pergi airport tu tak boleh blah...last2 keluar botol air kecik je...HAHA~

    ReplyDelete
  2. hari tu msa pbs, jmpa plajar yg msh taj guna fb..bknalan, tlis biodata guna buku..

    mmg epic.

    tp, dorg bdak taun 3..

    kcik lg..huhu

    ReplyDelete
  3. idup generasi dulu.
    wakakaka tibe kan :D

    ReplyDelete
  4. hohohoho..aku tak mcm ni..hahahahah...budak nerd jerk ;)

    ReplyDelete
  5. smua tu knangan kn..yaya dlu smpat jugak bt bku biodata bagai..zmn tu rmai je bt...yg pling mnarik plus kreatif slalu jdi trikn..

    ReplyDelete
  6. smua tu knangan kn..yaya dlu smpat jugak bt bku biodata bagai..zmn tu rmai je bt...yg pling mnarik plus kreatif slalu jdi trikn..

    ReplyDelete
  7. tulis biodata paling femes ..hehe

    ReplyDelete
  8. zaman dulu best sbb xde laman sosial..so x la kalut nk sebok ngn dunia it

    ReplyDelete
  9. generasi skg yang lahir tahun 2000 ke atas...

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook