Malam Puisi Riong Berita Harian UMP 2012

Tuesday, March 13, 2012


Malam Puisi Riong pada 9 Mac 2012 (Jumaat) diadakan bertujuan untuk mengangkat pemuisi-pemuisi tanah air kita. UMP menjadi tempat pertama Malam Puisi Riong 2012 diadakan. (mood skema)

Antara pemuisi dan artis yang hadir;

Hazama

Tia Jinbara

Wani Ardy

Aku paling ternanti-nanti Wani Ardy perform. Kalau yang sukakan music underground atau lagu puisi macam ni, disarankan follow Wani Ardy. dia sangat AWESOME. Ingat harituh nak beli buku dia,  Langit Vanila, tapi, tak cukup duit pulak. So, aku beli buku kawan baik dia, Mosyuki Burhan, Telegram. Sangat suka puisi dia, buat kita bermimpi dan berimaginasi.  

Maybe mereka tidak sepemes artis macam Hazama, tapi, dorang ni lah yang mengangkat puisi-puisi di negara kita. ^___^

p/s: Search, Wani Ardy, Boneka. dan layannnn. :)

terima kasih kepada Mohd Ibrahim Nujid atas gambar-gambar di atas. :)

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. suka puisi?mcm kawan sy la..hehe dia suka giler ngan puisi.. ^_^

    p/s : masa kecik2 dlu tak suka puisi, pidato, syarahan, bahas..tp bila dah besar, suka pulak..minat sungguh..minat dengar je la..hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh xsangka syaz ni puitis orgnyaa..

    heee

    :)

    ReplyDelete
  3. Jue suke puisi puisi ni. Wani Ardy? dia menyanyi jugak ke.

    ko tak join ke syaz.

    ReplyDelete
  4. haha ingatkn gmbr last tu najwa lafit :P

    ReplyDelete
  5. OMG! sy jga ska event yg mcm ni!

    tp syg, kt tmpt sy jrg sgt kna bt..huhu

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaaaaa
    ohsemmm!
    sgt suke kot
    tap jrg skali dpt peluang nak pegi tgk dn dgr
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Wani Ardy..baru first dgr nama ni..hee~

    ReplyDelete
  8. wor mmg event fav aku weh
    hazama! bbakat bdk neh..tp too bad platform x ckup kuat urm
    nanti cek psl awek tu =)

    ReplyDelete
  9. kengkdgn je akak layan puisi~ ;p

    ReplyDelete
  10. suka cara para karyawan Malaysia approach peminat puisi melalui video diorang, blog post diorang...dah makin maju, tak perlu tunggu penerbit cari dan terbitkan pun...inisiatif mereka sendiri :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook