Aku Terkesima

Monday, March 19, 2012


 Sila lihat gambar di bawah.

Pertama


Kedua


Betul ke kalau nak hilangkan sawan tangis anak kena jual anak 50 sen?
Betul ke? 
kenapa aku baru tahu pasal ni? ada pasangan tak larat jaga anak dia, sebab asyik nangis jeh.
ada cara lain ke nak atasinya?

-_____________________-

You Might Also Like

19 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. macam syirik je tu . sawan tangis ni boleh berubat sebenarnya . sebab anak kezen pnah mcm ni . selalunya berubat cara kampung . perubatan yg guna ayat al-quran . bawa baby tu sekali . sbb budak2 nangis ni ade sebab kdg2 . kita je x tau . kena usaha la dulu . mak ayah kena usaha sabar . anak2 ni kan anugerah ALLAH . jgn nt bila anak da besar then die x ngaku parent . msa tu baru kita nk menyesal . kan . ade gak terbaca dlm fb td

    ReplyDelete
  2. Kalau aku xclap, ini cuma satu slh fhm. Dia nak ubat anak tp bkn nak jual bebetul, maybe ade bomoh bgtau dia cara buat jual acah2. Aku rs la. aku pun maleh nak fikir lelebih2 =)

    ReplyDelete
  3. takyah nak caye dengan mende yg takde dlm syariat agama Islam k?

    ReplyDelete
  4. dasat ni. Kronik ni.. ibunya kena di bawa berubat. kesian~

    ReplyDelete
  5. ape kaitannye ngn limaposen tu.. penyakit sembuh sume tu kuasa Allah kan.. tp kesiannye bdak tu.. ibu sdri tak larat nk jga.. xsyg ke ibu tu pd anak dia?..huhu

    ReplyDelete
  6. haiyaaa,budak tu kalau nangis dia nak susu lah tu,takpon nak tido....haiyaaaa,mak jinis apa la,huhu

    ReplyDelete
  7. kwn dkt opis mmg ade yg cerita kalau ank nangis2 kena buat kaedah mcm kat gmbr tuelah, tp bukan jual betul2 skedar acah2 jer nnt baby tue sop nangis katanya..

    tp seriously sy tak percaya, sbb pada sy baby nangis mungkin sbb dia tak sihat, nak susu atau kena ganguan benda halus..so kenalah jumpa DR dan bacakan ayat-ayat suci Al-Quran..

    ReplyDelete
  8. i smell fish~ huu syirik ni.. ce ketuk pintu..hehe

    ReplyDelete
  9. semalam jue ada email aku pasal ni.memule aku pun speechless tpi jue kata jgn fikir bukan bukan kita tatau ujung pangkalnye.

    harap anak dia cepat sembuh. aku takde plak dgr petua nak hilangkan sawan tangis. nnt tanya kat mak mentua aku la.

    ReplyDelete
  10. semalam jue ada email aku pasal ni.memule aku pun speechless tpi jue kata jgn fikir bukan bukan kita tatau ujung pangkalnye.

    harap anak dia cepat sembuh. aku takde plak dgr petua nak hilangkan sawan tangis. nnt tanya kat mak mentua aku la.

    ReplyDelete
  11. Fahaman celah mana pulak ni? Sakit sembuh seseorang tu dari kuasa Allah.

    ReplyDelete
  12. salam..xpernah dgr pon.. sesungguh nya setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.. lgpon skrg byk alternatif..yg pnting usaha..doa pada Allah jgn lupa..n then tawakal...

    erm..xkn nilai anak tu 50sen je?? sdgkn itulah asset pling berharga bg seorg ibu... wallahualam...


    comell bayi tue..hehe

    ReplyDelete
  13. yeke?xtau plak..huu

    dulu pn ira kena sawan tangis..wuu..sbbnya ayah ira tanam uri dkt tmpt y dkt ngan paip, y ayah ira sll basuh keta..so bila air bertakung kat area tu..uri ira lembap so ira sll meragam...

    kena bw berubat..tu lebih baik..

    ReplyDelete
  14. penyakit ini mungkin lebih berbahaya klo tidak dirawat seawal mungkin. isk kasihan betul. semoga keadaan baby itu cepat membaik! amin...

    ReplyDelete
  15. pertama kali singgah sini :) Ya Allah this is shocking (the print screen)

    ReplyDelete
  16. eh hr tu rs cam ade komen haha
    bole x aku mls nak taip blk haha

    latest aku tau, itu cuma propa sj kuang2 haha

    ReplyDelete
  17. entahlah...ni cuma cakap2 orang jerk..waallahualam

    ReplyDelete
  18. cuba perubatan tradisional n moden. takut ada sakit pape. Hanya Allah Maha Mengetahui.

    ReplyDelete
  19. oihh,


    pelik je. syirik beb. jangan percaya.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook