Sesaat Kau Datang by Ramlah Ram feat Sleeq

Saturday, February 18, 2012


Assalamualaikum semua.
huwaaa, rindu doe korang. hik3.
minggu ni aku super duper busyyyyy!
banyak tul masalah aku kena hadap minggu ni.

aku ada dua event minggu depan.
hari rabu dan sabtu. fuh fuh fuh, heharaplah berjalan seperti dirancang.

and nak tahu tak, sem ni aku amek 19 jam kedit.
banyakk kann?
but, what to do, kena jugak ambil 19jam.
doakan aku wei.

Anyway, jom layan lagu paling banyak keluar kat FB's feed aku. 
ngeh3. 

Ramlah Ram and Sleeq - Sesaat Kau Datang 


Verse 1
Sesaat Kau Datang……..
Sesaat Kau Hilang………
Kemunculan dirimu…..
Penuh misteri………..

Verse 2
Kau Mendekat…
Kau Menjauh….
Kau tinggalkan diriku…
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku……….

Verse 3
(Alif)


Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together

(Syarif)
I hate to be cold but i got to let you go

Chorus:
Sungguh kejamnya dirimu….
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan…
Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..
Ha….Ha…..Ha…Ha.…Ha…..Ha…

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati…
Tapi ku ikhlas melepaskanmu…
Karena aku manusia biasa…..

Verse 4
(Alif and Syarif)
Nothings easy girl
Nothings easy girl
Aint nothings easy i hope you understand me girl
Nothings easy girl
Aint nothing in this world
Could ever compare to what we had 
Whats gone

Repeat Chorus:
Sungguh kejamnya dirimu….
Mengkhianati cinta yang ku semat dijiwa..
Kau hancurkan segala harapan…
Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..
Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..Ha..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati…
Tapi ku ikhlas melepaskanmu…
Karena aku manusia biasa…..

Verse 5
Tiada salahku kepada dirimu
Kau buatku sengsara
Kau buat kecewa
Ku Harap ada karma

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. aritu ko ckp blog ko ble bukak dia bukak dr bawah an? huhu aku bukak td, dia bukak dr bwah...hahaa

    ReplyDelete
  2. fuhhhh....lamanyer msa krdit hour.....huhuu..

    bole tido2 tym lecture..hehe

    anyway, all the best!! ^^

    ReplyDelete
  3. selamat berjuang untuk sem ni! hehe.

    1st time dengar lagu ni. lirik macam best je. sesuai untuk orang frust. *feel abis* hehe.

    ReplyDelete
  4. salam..

    all the best..nur pon dah 2 sem dipaksa amik 22CH..huhu

    niweyz..lgu ni best.. :)

    ReplyDelete
  5. belajar rajin2 ye... :)

    ReplyDelete
  6. sbut psl kredit2 neh..Hanie ajak aku smbg bljr..tp tu la takut xde masa..urm urm urm
    aku x dgr lagi lagu tu..ade ms nantilah layan hihi

    ReplyDelete
  7. baru dgar lagu ni kemarin, hehe. best gak :D

    ReplyDelete
  8. cayalah kak ramlah,serupa anak dara gitu,muahahahahaha

    ReplyDelete
  9. 19? banyak..banyak.semoga sukses selalu.tu je aku doakan.be tough.

    ramlah ram makin gebu dan nampak muda

    ReplyDelete
  10. Redah Syaz redah!~ ^^
    best of luck ya~ =)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook