#BloggerKLInvasion

Tuesday, February 07, 2012


Aucak semorang! pheww. baru dapat on9 sekarang ni haaa. sebenarnya Sabtu lepas, aku baru jeh pergi blogger gathering kat KL. ramai gaklah blogger baru yang aku jumpa. dalam 10 orang gitu. and and and, ramai gak sebenarnya aku nak jumpa. oh jyeahh! hajat tercapai! ;)

Eh, siapa yang hadir ek? jom tengok senarai kehadiran. 




The gurlssss

Yui Light, Onie, Me

Onie and me

Me and Erika Rain a.k.a Tomato Kering

Deqnoor and me

Hanie, Me, Jue

dapat hadiah cokelat dari Jue dan Hanie. Sedapp sehh!


eh, sempat okay aku jalankan #ProjectAwesome2012 dengan dorang!
korang memang sporting and awesome habesss! 
Thanx sesangat sebab support project aku. yeahh!


 Zuan

 Erika Rain

Sal Ijou

Juliet Ira

DeqNoor

Onie senget. :P


Yui Wani

Yui and Hanie

Hanie

Jue

Syahiroo

Yui, Erika, Onie

Ezad

eh, ni aku. :P

Reramai.


ada jugak KL peeps yang sporting. ;)







Phew, selesai mengupdate. yeahh!
sangat BEST jumpa korang!
Hope kita jumpa lagi ek. Amin.

Gambar yang cantik-cantik pergi terjah blog mereka. ;)

You Might Also Like

25 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. untung la dapat jumpa depa,hahaha

    ReplyDelete
  2. im awesome!hee..

    best jmpa korang..sporting gle2..hee..

    nt ada ms leh jmpa lagi..:)

    sorry tpaksa blk awal..;p

    ReplyDelete
  3. memang spoting abehhh kome !! :D

    ReplyDelete
  4. telima kasih utk stlobelinya..tharu sbb ko kutip sndri pastu bw g situ utk dkongsi bsama!len kali bw byk lg!hahaha

    ReplyDelete
  5. muahahahaha..best pulak aku tgk gambar measig masing jadi owesome.

    makasih ya untuk stoberi nya. rangup, fresh gitu.

    ReplyDelete
  6. sengal korang ni. ahha

    sesamaaa! terima kasih sbb abeskan stlobeli aku. muah muah muahh

    ReplyDelete
  7. aku pun tak nak ketinggalan mengomen.. " untung laaaa dapat jumpa retiss... hahahha"

    ReplyDelete
  8. Untong laaa. ades... korang lepak mana ni? macam best je.. tak ajak aku pun... siapa la aku ni kan... :(

    ReplyDelete
  9. i'm awesome?? muahaha...
    seronok kan.... nanti suruh mr & mrs organizer buat lg jom! hee... ^_^

    ReplyDelete
  10. owesome nya kami.hahahha

    ReplyDelete
  11. bestnyeerr dpt ber gather2 ngn kwn2 blogger.. :)

    ReplyDelete
  12. muah muah gak sbb jmpa syaz..:)

    terima kasih utk strawberry y besar2 tu...heeee

    ReplyDelete
  13. e eh~ ada syahiroo~ hahahaa

    btw, cam best jek~ haha

    ReplyDelete
  14. tengkiuu korangg! hik3.

    lain kali kita jumpe lagi ek!'

    muah muah muah lagi!

    ReplyDelete
  15. God, i wish i duduk kt KL......huhuhu

    jeles.jeles.

    ReplyDelete
  16. waaaaa.... zuan, hani jue.. aaa... jelez =.=''

    ReplyDelete
  17. wah zuan pon ada.... hehe~

    ReplyDelete
  18. syazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,thank you for strawberry..... fresh dari ladang gitu,hehe

    ReplyDelete
  19. tak pernah ada experience lg g gathering bloggers. huu.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook