Susah sebenarnya.

Monday, January 16, 2012


Susah sebenarnya. apa yang susah?
hurmmm.
susah jadi anak tunggal.
nak buat itu, tak boleh.
kena buat ni je.


susah sebenarnya.
tapi, aku harus bersyukur.
bersyukur sesangat.
bersyukur dengan apa yang aku ada.
and, stop complaining.
itu lebih baik.

my parents love me damn much.
just, sometimes, aku ni degil yang amat.

cuma,
aku tak suka bila kekadang orang salah paham terhadap aku.

oh, terlampu banyak benda ni terjadi.

kena sabar, kena tahan, kena redha, kena terima.
even hati sakit. yer. sakit.


syukur. si dia ada. even, kekadang dia tak ada.
yelah kan. tak nak berkepit, texting 24/7 lak kan.
nasib baik kau, kau, kau dan kau ada di sisi aku.

eh, tu jelah.


p/s: tawaran tetukar link masih dibuka. ;)


You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. fikirkan seribu kebaikan.. for sure 1 keburukan itu akan hilang.. =)

    ReplyDelete
  2. Salah satu 'kau' itu saya, blogger. :D

    ReplyDelete
  3. tengok pada benda yang positif yang ada di sekeliling kita...
    jadi, kita akan sentiasa jadi positif... ^^

    ReplyDelete
  4. salam..ingin tukar link? bermint tukar link dgn nur??

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook