Siapa Diandra Arjunaidi?

Thursday, January 19, 2012


heyo semua. today, aku nak perkenalkan satu artis baru yang well, not bad. 



Diandra Arjunaidi, cucu kepada lagenda perfileman negara Datuk Rosnani Jamil dan Datuk Jamil Sulong merupakan artis rakaman pertama Yuna Room Records. 

See, Yuna dah ada artis di bawah syarikat beliau. wow, such a big step Yuna!



jom kita dengar single Diandra Arjunaidi, Angkasa.



...

Jika ku tuliskan
sepucuk surat cinta oh bagimu
mungkinkah ia mampu
mengubah fikiranmu
tentang diriku yang sayang
menanti ketibanya hari

ke angkasa
dan kembali
ku tetap berada disisi
cinta kita bagaikan fantasi
kau lah yang ku miliki
kau lah yang ku mencari
selama-lamanya

walaupun kita dua insan
yang tak pernah memahami
diri kita yang berlainan alam
tapi takdir kita bertemu
dan ku tak akan lepaskan
perasaan ini

dan sayang mungkin kita
tak harus kekal begini
dan sayang kita harus
menempuhi realiti
realiti..realiti..

...



video dia macam ala-ala Yuna kan? dah nama pun artis di bawah Yuna.
tapi, paling penting, suara dia tak macam Yuna.
she's got a big talent.
luckily Yuna ambil dia. 

U Go Girl !

You Might Also Like

4 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Cam pernah dengar je nama dia nie . Pernah masuk tb kan kan ?

    ReplyDelete
  2. mula2 dengar ingat lagu yuna..mcm ada ikut style yuna

    ReplyDelete
  3. ohhh ptutla style nyanyi pn cm sama ngn yuna .. mmg under dia rupanya eh. hehehe. tp yuna sdap lg!^^

    ReplyDelete
  4. mula2 aku pun igt yuna. sekali search, la bukan yuna, anak didik die rupanya.hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook