Mencari designer header, banner or anything untuk blog or bisnes, dengan harga yang sangat MURAH?

Thursday, January 26, 2012


Bosan dengan header, banner blog korang?
tapi, tak reti nak design *macam aku*,
dan tiada banyak duit?
well, aku ada jalan penyelesaian nya untuk korang.
Dijamin MURAH and BERKUALITI!

Aku nak promote kawan aku yang sorang ni. 
dia ada bakat yang besar dalam bidang design-mendesign ni.

what? tak percayaaaa?

jom, tengok artwork dia yang super duper gempak! 











Facebook Timeline Cover Photo


Name card.





another artwork.






okay. now, its the deal.
kalau korang tempah header atau banner untuk blog,
hanya RM10 sahaja.
yeap, RM10 sahaja!
flash juga ada!
menarik kan?
kalau berminat hubungi,

Shafwan Radzi (email : shafwan.radzi89@gmail.com)

atau, just PM your needs to,

tawaran tutup bila? tunggu sehingga diberitahu kelak.

eh, tak kisah apa jenis design poster, bunting, banner untuk kedai, anything. just contact encik Shafwan okay. 
and kalau nak tengok gambar-gambar dia yang super awesome, boleh lah klik link bawah ni ek. ;) 


Sekian. ;)

You Might Also Like

21 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. FFffuuuu...!!! It is cheaper than I thought. Who read this, should try it..!!! :)

    ReplyDelete
  2. rm10 is cheap? u kids sure have a lot of money.....

    ReplyDelete
  3. tetiba rasa nak tukar header plak dh

    hehe

    ReplyDelete
  4. @Encik Troll TROLL? its hard to believe you. :P

    ReplyDelete
  5. @ARC™ kalau designer lain, lagi mahal wei.

    ReplyDelete
  6. salam singgh n follow kamoo..nice..murah la jgk..but nur dpt free dr seorg kwn blogger.so.lg berbaloi kan..hehehe..
    leh check it out kat blog nur :)

    ReplyDelete
  7. salam..syazana. nur dah add shaz dalam blog list nur.. :) thankz yer
    maaf myemak komen dkt sini..

    ReplyDelete
  8. shafwan, kalau berminat nak redesign header blog ni dll lagi, tinggal pesanan kat "post comment" blog sy, nanti sy followup/contact melalui fb, tq.

    http://www.suteraaircon.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. done follow your blog
    hOpe ade mse leyh jnguk2 & follow blog Ika plak ye chentahati19.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. sy suka sangat orang yang pandai design awesome gini...memang otak kemas..hehe

    ReplyDelete
  11. OK larr.Very cheap.Nanti nak tempah larr

    ReplyDelete
  12. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  13. cantik laa design dia :) terasa mcm nk jgk -,-

    ReplyDelete
  14. wahhh.... macam best...:)

    ReplyDelete
  15. design fb timeline kite design sendiri...hehehe

    ReplyDelete
  16. salam syaz...sy nak tempah untuk buat header dekat kawan awk tu boleh tak?

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook