haish. tak sesabarnya.

Monday, January 09, 2012


Assalamualaikum semua.
hai kekawannn! sihat tak? aku harap korang dalam keadaan yang sihat okay.
ceit, mcm karangan bm jeh intro aku.

okay. forget it.


the truth is, aku tak sesabar nak habis final Jumaat ni. 13 Januari 2012!
sekarang ni aku ada gap since jumaat lepas, and next exam is this wednesday.

Rabu - Thermodynamics Chemical Engineering
Khamis - Mass Transfer
Jumaat - Heat Transfer


Sabtu, aku balik rumah. oh yeahh.

BUT, roomate aku habis exam esok, Isnin. so, maybe selasa dia akan balik. so, i'm all alone in my room. how sad it is. takpe. at least, ko boleh conquer internet kan kan kan? *positive*

so, sekarang aku tengah cuak sampai aku tak tahu aku dah habis study ke belum. just keep repeating the same thing. macam tak sabar gila, jumaat ni. haishhh.

minggu exam ni, mama selalu call. asking me whether im okay or not. somehow, it kinda relief me. kalau aku stress, mama akan cakap, 'sabar lah dik', and aku akan start nak nangis. aku tahu mesti mak aku sedih kalau dia tengok keadaan aku macamana kat sini. what she can do, just pray for me from far.

mama and ayah, adik sangat perlukan doa kalian untuk menempuh ujian ni. T____T

my roomate once said, buat jeh exam tu. kalau tak tahu pun, buat jeh. well, that keep me alive. JUST DO IT. DO IT! even it is hard or easy, just do it!


okayy. sekarang tepat pukul 4.20 am. cant sleep. sebab aku dah tidur kejap tadi selepas maghrib. and this morning, cadang nak jumpa lecturer. hope bersemangat nak study Thermodynamics these 2 days. Amin.

last, but not least,

WISH YOU ALL THE BEST IN FINALS! 

p/s: if kalau korang perasan, kalau korang view page blog aku ni, dia akan start view dari bawah. aku tak tahu kenapa, and takde masa nak fix it and aku tak tahu camner nak fix it, really. maaf. T____T

You Might Also Like

2 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. halohhhhh best nye la dahhabes exam...=.= jeles !!!



    gud luck ! buat elok2 x yah nak ingt rumah sgt hahaha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook