Sumpah, aku geli!

Monday, December 26, 2011

Assalamualaikum semua. hai uolllsss! lama sudah tak jenguk blog aku ni haa. berhabuk dah aku rasa. rindu sesangat kat blog ni sebenarnya. tapi, disebabkan study harus diutamakan, blog terpaksa aku abaikan. im sorry bebeh. i promise, i will do it again! kehkehkeh.

okayy. now, asal yang aku geli sangat ni?

pernah tengok gambar breast yang ada berlubang-lubang dulu? yang kononya, kalau tak basuh bra selepas beli, breast akan jadi berlubang? masihkah kalian ingat?

korang tak rasa geli ke? aku, sumpah, aku geli gilaaaa. tak dapat nak cakap tahap mana kegelian aku tu. eewwwwww.

tadi, masa tengah syok stalk fb, ada satu group ni, post gambar MATA yang berlubang! ewww. sumpah aku geli plus 1000000xxxx. aku taknak show gambar tuh kat sini, sebab aku pun tak dapat nak tengok. bila tengok jeh, serta merta bulu roma aku berdiri. meremang cik kiah ooi. ni takat jumpa hantu pun boleh kalah ni.

yang paling best, ada yang share sekali tuh. aku sekarang ni masih terbayang-bayang mata tu. *meremang balik*

tu jelah nak habaq kat semua. masih dalam kegelian melampau. -.-'


#ewwwwwww

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. bace pon dah geli, ari tu ade orang post gambar camtu, tapi kat tangan muka sekali

    ReplyDelete
  2. kan kan kan?

    okay. meremang balik aku. -.-'

    ReplyDelete
  3. err.err. fida pun geli. dari dulu lagi. tak suka. HAHA

    ReplyDelete
  4. fuh fuhhhhh *tolonghembushabuk*
    lama eh tak bukak, hihihi.


    org2 yg share benda mcm tu, kejam kannnnn. serisu geli. kot ya pun benda bdarah2 benda pelik2 tu takyah la share lam fb -,-

    ReplyDelete
  5. ewwww sgt kan! pernah tgk semua foto2 pelik tu!

    ReplyDelete
  6. ada..ada..cik ana pon ada tengok gak gambar mata tu..ewwww geli gak rasa =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  7. Yui tgk yg breast tu geli sgt...tapi kat mata tu...erghhhhhh!

    Tapi benda tu bukannya betul pun...lol. diorang edit pakai photoshop. Kahkahkah

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook