Cerita pendek ini berjaya buat aku sebak.

Thursday, December 08, 2011


Assalamualaikum.
memula sekali, aku nak korang layan satu cerita pendek ni.
cerita pendek ni lebih bagus dari cerita-cerita melayu sekarang.
i'm totally serious guys!


Untuk menghasilan filem sedih atau filem yang membuatkan penonton dapat tersentuh pada sesuatu filem, aurat, aksi ranjang, dan heroin tak semestinya menjadi elemen wajib. Filem pendek ini berjaya buat saya sebak tanpa melihat sebarang aurat dan aksi ranjang.
-Oh! Islam-

amacam? paham maksud tersiratnya? meh, share dengan aku meh.



oh yea, aku sekarang tengah diserang penyakit ciken pork pox or cacar air. 
demam dah okay. cuma, cacar air ni makin bertambah.
so, sekarang aku tengah berehat dekat rumah.
heaven lah jugak. tapi, banyak kerja aku tergendala kat UMP oi. adoiyai. 
apa beza dia?
T____T

You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. alah tak boleh tengok kat ofis ni. huhu

    ReplyDelete
  2. betul..nk wt filem x yah hero kacak pon xpe..hehe

    ReplyDelete
  3. aksi ranjang n heroin adalah wajib haha

    ReplyDelete
  4. sweet je time die suap makan kat kawan die tu.. cite nie bdk mesir yg wat ke?

    ReplyDelete
  5. hehe..rehat pon rehat jugak..keje kena jalan tu..haha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook