Benda ngarut ni tak payah lah nak share.

Monday, December 26, 2011

Assalamualaikum~


Aku terjumpa benda ngarut ni kat muka buku. 
memang ngarut. 

kalau kita sayangkan Allah, apa yang perlu kita buat?
solat,
puasa,
baca Al-Quran 
kan?

oooo, jadi maknanya kalau aku abaikan benda ni, 
aku berpihak kepada syaitan?
BULLSHIT.
kan dah kena.

haram jadah semua ni.

ini semua agenda freemason, illuminati.
watermark dia pun ada unsur illuminati.

so, pleaseeeee...

kepada sedara seislamku, abaikan benda alah ni.
Allah lebih maha mengetahui sama ada kita sayankan DIA atau tidak.

cukuplah, patuh perintahnya.

sekian..

You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. iluminati? seriusly?

    -________-

    ReplyDelete
  2. benci org yg percaya mcm ni.. mmg bodo kan..

    ReplyDelete
  3. huh?cmni pon ada ke? nmpk sgtla benda ni bullshit.





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. cik bhulat belum dpt lagi benda ni.hurm, sgt benci kan benda2 yang berkaitan mcm ni yang perlu dishare...ngarut je..thanks for sharing

    ReplyDelete
  5. kt tulisan yours tu cam de lambang 3 segi.. lambang freemason

    ReplyDelete
  6. Yang share gambar ade quotes bagai tu pun sama. Chain messages ape sume...grrr

    ReplyDelete
  7. hati2 lah dengan propaganda nak musnahkan Islam

    ReplyDelete
  8. berbual jer tu..bidaah sume.. aq pnh jumpe 1 post ni, bunyik mmg scary (antu2 bagai) tp dy cakap kat situ kalw aq tak share,aq kne bunuh malam tu..well idop jer aq skrg? seriously bulshit @_@

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook