Mana satu aku nak buat dulu ni?

Tuesday, November 29, 2011



Assalamualaikum~

cuba cerita kat aku mana aku nak buat dulu ni? dalam list tu, satu jeh yang dah bertanda, means DONE. itu pun baru selepas present tadi. haishh. banyak nyer. sampai aku tak tahu nak buat yang mana satu ni ooi. bersusun-susun datang. dengan kena handle program lagi. 

aaaa, rasa cam nyesal masuk banyak sangat. nak tarik diri, rasa diri macam tak bertanggungjawab pulak.
so, nak tak nak, kena selesaikan satu persatu dulu. mana yang perlu didahulukan, didahulukan.
begitu juga sebaliknya.

mesti dak ubernisiti tengah busy sekarang kan? dah nak final bagi budak degree.  wuuuwwu. takutnyaaaaa.

semoga Allah permudahkan kerja kita semua. Amin. 

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. insya allah boleh handle punye.
    all the best !
    study jangan lupe :D

    ReplyDelete
  2. omg, banyaknye benda kat to-do list! GOODLUCK! :D

    ReplyDelete
  3. xyah buat smua la..baru senang idup heee

    ReplyDelete
  4. banyaknya..tp,buat satu persatu ye..all da best!

    ReplyDelete
  5. buat yang paling senang dulu
    :-)

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

    ReplyDelete
  6. slmat mlaksanakan semua tugasan. =)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook