Kejap jeh rasa.

Thursday, November 10, 2011


Hari ni Khamis. 10/11/11
esok dah Jumaat. 11/11/11
hari Sabtu 12/11/11 bakal tiba.

ahhh. menciknyaa. sebab hari Sabtu ni dah nak kena balik UMP. wuwuwuwuwu.
mesti semua tertanya-tanya kenapa aku balik awal?
jawapannya, sesaja. parents aku suruh balik awal. sebab apa pun aku tak tahu. macam jadi anak buangan dah. haha. takdelah. aku memang suka balik awal. nanti aku boleh study apa yang patut hari ahad nanti. *kononnya*




Alhamdullilah. setelah berapa lama aku tak dapat BE dari Nuffnang, hari ini aku dapat seketul BE. even seketul, besar maknanya bagi blogger yang on off macam aku ni haaa. datang dari Toyota Corolla Altis. terima kasih daun keladi. stay lah lelama yer dalam blog syazberry ni. ngehngehngeh.

Esok insya-Allah ada topik hangat mahu dishare sama kalian. tunggu yarrr!

You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT ANAK

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook