Cinta Antara Blogger. Mustahil atau tidak?

Friday, November 11, 2011


Assalamualaikum semua.
pernah bercinta?
pernah bercinta dengan blogger?
pernah crush dengan blogger?
mesti ada yang pernah kan.
aku pun sedang melalui fasa ni.
bercinta dengan blogger.

selalunya, ramai yang tak berapa setuju dengan statement ni. bercinta di alam maya. mustahil ke tidak? bagi aku, Nothing Is Impossible. sebagai contoh, aku!

bagi aku, kalau yang mustahil, bercinta tapi tak pernah berjumpa. itu agak mustahil nak kekal. kalau buat scandalicious boleh gak kot. haha.

aku ada ramai kawan blogger. ada yang pernah jumpa, ada yang tak pernah jumpa langsung. and ada jugak kawan aku, blogger sesama blogger BERKAHWIN. yess. mereka ialah CheArmster dan HanaLoveNest. dorang first time jumpa masa big gathering kat TS anjuran Melz and aku pun ada gak time tu. cuma tak sangka dorang kekalkan hubungan tuh sampai dorang kahwin. sumpah sweet gilaaaaa!


*cantik*

More story about their life, just click on their names okayyy!

okayy. now. tell me guys.
pernah #bloggercrush?
ada kekawan korang yang pernah bercinta dengan blogger? 
meh, sembang-sembang nakkk!
weee~

oh, kisah aku dan dia ada kat blog lagi satu. kome pepandailah cari ek!
^___^


p/s: oh. esok. dah nak balik UMP. huwaaaaaa. makin jaranglah aku apdate blog. kalau ada cerita best, konpem aku akan share dengan korangg! yeahh. take care semua!

You Might Also Like

25 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. sweetnye..oh kamu pn bercinta dgn blogger? hik3..

    ReplyDelete
  2. hehe, tak mustahil pun dear. Naz pun bercinta dengan blogger juga, then baru lanjut ke muka buku, col and berjumpa. Alhamdulillah, so far okay jer... :)

    ReplyDelete
  3. Tiada yang musatahil dalam kehidupan..

    saya dulu pon kenal dengan isteri melalui alam maya juga tetapi bukan Facebook atau blog.. tapi kami berdua adalah blogger..

    mungkin dah jodohkan.. sebab orang kata cinta jarak jauh dengan cinta alam maya ni susah nak kekal..

    Yeke?

    kalau aku boleh buat kenapa korang tak boleh buat jugakan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. perna #bloggercrush tapi #myspacecrush pnh la..tapi skjp je pun..takleh tahan lme..

    ReplyDelete
  5. seriuss??
    ni first time tau yg ada blogger bercinta and berkahwin dah pun!
    selalu dalam FB je kenal, tp skrg dlm dunia blogging pulak.
    so sweettt~~ ^_^

    ReplyDelete
  6. UMP??huhuhu...ad jgk upe ye student UMP follow cite HLN mcm driku..hik3...
    now,tgh gak gan sum1 yg kenal dri alam maya...tp bkn blogger la..kitorg YM punye version..but the true thing is nothing is impossible :)

    ReplyDelete
  7. bile diorang kawen ni ?
    tak tahu pun .
    *macam lah kawan dgn diorang*

    ReplyDelete
  8. @Snazzy Naz same like me! cuma, syaz kenal kat mukabuku dulu! hhe

    ReplyDelete
  9. @QaRr JaliL kau skrang dah ada yang crush forevaaaa! hehe

    ReplyDelete
  10. @ayut yes, nothing is impossible!

    ReplyDelete
  11. insyaAllah :).doa2 kan la ea..nnti kat blog aku ade la gmba wedding aku..haha (lama lagi )

    correction
    * x perna #bloggercrush

    ReplyDelete
  12. oh baru taw sejarah perkenalan dorang. sweet. hehe. kite setakat ni tak pernah lah pulak. and tak pernah ade kawan yang bercinta sesama blogger. huhu

    ReplyDelete
  13. mmg xmustahil.. t ade laa lak lagu 'cinta di blogspot'.. ;p

    ReplyDelete
  14. wahh cantiknya.... ehh macane nak bercinta dengan blogger...xde blogger ngorat pun.. hahhahaha=p

    ReplyDelete
  15. wahhh cantiknya akak tuu :)



    sis pom bcinta ngn blogger ea?hihihi.

    ReplyDelete
  16. WAHHHH <3
    UNTUNGLAHHH . HIHIHIHI .
    Keyla tanak cari pakwe blogger sebab dia banyak online XD

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook