Best main dengan ... kan? Teehee!

Tuesday, November 08, 2011


Salam semua. eh, apesal dengan tajuk aku macam ... tetttt! haha. tu tak habis lagi sebenarnya. Best main dengan BEBUDAK kan? Teehee! haaa, itu baru lah tajuk yang sebenarnya.

baiklah kekawan aku semua, meh sini, aku nak cerita. takdelah. hari tuh, ada project TITAS. err, tak tahu apa itu TITAS? silalah google yer. hehe. so, kami bercadang nak buat project TITAS ni kat sebuah tadika. Hurmm, sebenarnya, tujuan asal program ni nak bagi impak maksima kepada komuniti. tapi, budak-budak, takdelah bagi impak sangat kan? prof aku macam tak setuju sangatlah. jadi, kena tukar rancangan saat-saat akhir. tapi, project kat tadika diteruskan juga.

jadi, rabu minggu lepas, kami berjimba-jimba dengan bebudak tuh semua. sangat besttt! mula-mula, kami dan bebudak semua memalu kucing. bila dah lelama, malu tu tolak tepi. ada yang manja, ada yang nakal, ada yang senyap, ada jugak yang aku boleh nampak, boleh dapat anugerah dekan! ini serius. budak umur 6 tahun taw. tapi, otaknya sangatlah genius. cita-cita nak jadi saintis. kau hado? :P

aktiviti dipenuhkan dengan aktiviti menari chicken dance, lagu kanak-kanak yang lama-lama dulu, melukis, mewarna dan origami. *pergh. macam tulis report tahu*


Dalam tengahari tuh, aktiviti kami pun habis. Secara keseluruhan, boleh tahan. semua yang terlibat, memberikan kerjasama yang sangat mantoopppp!

dah selesai satu beban aku nak memikirkan project ni. selepas ni, ada presentation and repot plak. *sigh* bilo nak solosai ni cik kiah ooi! sobar yolah cik bedah oooi! -.-'

okayy. jom kita cekidaut gambar yang aku amek guna kamra cokia. ngehngeh. ada beberapa keping jeh yang okay. banyak ada kat kamera. malas nak uplod. wee~









ini yang penting.


okayy. itu sahaja.

p/s: maaflah kepada sesiapa yang selalu datang and komen kat blog aku. lately ni sangat busyy. cuti seminggu ni akan ku manfaatkan nak terjah blog korang. jejegaaaa! ^^

You Might Also Like

15 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. bestnya !
    dulu esaimen titas buat assignment biasa je :(

    ReplyDelete
  2. @J.Syazwana haha. yekehh? syaz sbb dia dh bagi tema. so, kena buat mcm uhh. hhe

    ReplyDelete
  3. @J.Syazwana haha. yekehh? syaz sbb dia dh bagi tema. so, kena buat mcm uhh. hhe

    ReplyDelete
  4. serius best gila dapat main dengan bebudakkan :)

    ReplyDelete
  5. Memang tak dinafikan lagi yang kamu ni memang sukakan kanak-kanak.
    Cepat-cepat lah kawen ye.
    Dapat main dengan anak sendiri.
    Hehehe.

    :P

    ReplyDelete
  6. kanak-kanak..mmg la best men..:)

    ReplyDelete
  7. kadang kadang best. kadang kadang? haummmm...

    ReplyDelete
  8. @Judiene aminn. haha. lambat lagi nak kawen lah wannn.

    ReplyDelete
  9. @Hizami Rahim kekadang pening kann? hahhaha

    ReplyDelete
  10. ciss..ko tiru aku ke??hahaha

    ReplyDelete
  11. Alaa comel comelnye ^^
    kite penah gak ajar budak2 djah 1 mengaji dlu . ish . takleh jadi ckgu dah . budak2 tu comel sgt . tak tahan godaan , hahaha .

    ReplyDelete
  12. OMEYYYYYYYNYARRRR BABY :DDDD


    Hihihi , Kak Berry pun comel tau ;D Cepat get a baby :*

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook