Sedap ohh lagu ni! Melodi Cinta by Azhar Mustapa

Sunday, October 30, 2011


Assalamualaikum dan hai kekawann! lama gila aku tak berupdate blog pinky aku ni kan? maaflah, kehidupan sebagai pelajar amat mengekang aku untuk update blog. twitter jeh boleh. kehkehkeh.

eh, lupa nak cakap. HOBEN JANG HOBEN. yeahh. nogori monang Piala Malaysia. memang tepat tekaan den. 2-1. hooreyyyy!

okayy. sebelum aku tinggalkan korang selama beberapa hari ni, aku nak bagi korang dengar satu lagu ni. kawan aku. orang nogori gak. nama dia Azhar Mustapa. boleh tolong komen okay? best ke idak. boleh kann?

Azhar Mustapa ni mana tahu boleh jadi next Youtube Artist. hehe. Amin. boleh pemes abang aku yang sorang ni. oh yeahh.


mood untuk orang bercinta, memang boleh layan lagu ni. 

RATE?
meh, rate meh. wee~

p/s: minggu depan penuh dengan tests. otak aku dah sesak. hari isnin, ada 3 tests. pagi, petang dan malam. haa, baguslah uh. meletup otak aku hari isnin. phewww.
doakan syaz boleh buat yang terbaik okay.
Amin.

You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. wahh thanks share this song.. ..oh ye.. test nantie wat yg terbaik tau.. jgn lupa study, then tawakkal.. :)

    ReplyDelete
  2. best lagu ni :)
    tenkiuu share, hihi.
    all the best ye test nt!

    ReplyDelete
  3. Alaa, line slow la.
    Lambat bebeno nak buffer.

    :P

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook