Jom pergi #OctTwtFest !

Tuesday, October 18, 2011


Aucak semoranggggg!
eh, kena ada salam dulu.
Assalamualaikum semuaaa! perghh. berkobar-kobar aku menaip ni. sebab apa? sebab aku baru jeh abes test aku yang pertama. baru yang pertama yer kawan-kawan. lepas deepavali, ada 5 test sedang sabar menanti ketibaan aku. okay. lupakan itu sebentar. jom beralih pada topik harini!

Jom pergi #OctTwtFest !

What is #OctTwtFest or Twtup?
Twtup is a meet-up/gathering for people who are connected through Twitter. The idea of a twtup is to meet new people and meet new friends all over Malaysia. OctTwtFest is a continuation of Oct23rdTwtup that was held on 23rd Oct 2010. Because of the overwhelming response from the tweeps (residents of Twitter), we have decided to make this as an annual event for social media goers.


So, kepada sesiapa yang ada Twitter, jom meriahkan lagi acara ni wei. Biggest Twtup in Malaysiaaa! Mana tahu dapat pecah rekod Guinness Book of Records. Lagi mantaplah Malaysia kann? ^____^


Details:



Lagipun, ada ramai artis yang akan datang event ni! yelah. artis pun kebanyakkan aku tengok, #tahitwitter jugak. ada Joe Flizzow, Altimet, Ila Damia, Faliq Fahmie, ahhh, banyak lagi lahh. 


Tapi kan, yang malangnya, aku tak dapat join! sebab parents aku nak datang Pahang minggu ni. so, memang tak dapat nak join lah. sedih tahu! sebab ramai gak tweet people yang aku nak jumpa. yang rerapat dengan aku jelah.


But, its okay. sebab aku dah beli baju untuk event ni. takpelah. tak dapat pergi event pun, dapat pakai baju pun takpelah. yang penting, baju ni ada tweethandle aku sendiri! cool yawww!



@syazberry

ohh. itu sahaja untuk harini. Jom pergi! wuwuwuwuuwuwuwu. Sabtu ni makan hati berulam jantung lah baca tweet korang. HAVE FUN guysss! ^____^

You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Eh!! Ingtkan ko nak pergi..he3..xbalik ke cuti nih?

    ReplyDelete
  2. @amirnawawi memang nak pergi. tapi, TAK DAPAT PERGI! wuwuwuwuww. tak, aku tak balik cuti ni! :(

    ReplyDelete
  3. ak x penah men twitter..mainan budak2 tu semua..haha

    ReplyDelete
  4. Lah ? Asal takpergi kak ? :(
    Hmm , sama ah ! haha . Keyla pun takpergi .

    ReplyDelete
  5. woahh baju tu sangat cun!!

    ReplyDelete
  6. wahhh sonoknye syaz....rugilah x dapat g kan. kite pun x dapat g gak la ni. hahha..kerja dong. muehheh

    ReplyDelete
  7. aiseh.. apesal @selenagomez ? patut @syazberry baru gempak..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook