Betul ek cenggini? Ke salah?

Saturday, October 08, 2011



betul ke cenggini? korang rasa macam mana?
kita kan sebagai blogger, kekadang tuh, ada jugak gathering yang dianjurkan.
pada pendapat aku lah kan, benda ni MEMANG betul. haha. macam aku lah kot. segann kot kekadang pergi gathering. aku taknak dorang expect aku high sangat. 
bila jumpa, aku selalu fikir apa yang bermain dalam fikiran dorang.
macam, 'OoOoOo, macam ni ke syazberry?'
lagi satu, 'Apa? Berry-berry?'. 
and, I was like, -.-'
errr, ini firasat aku sahaja. bukannya selalu betul okayy.
tapi kan, bebila dah lama-lama dengan mereka, barulah jurang tuh dirapatkan.
bukan itu keh fungsi gathering blogger?
^___^

You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. so many feelings we feel when we meet someone we've never and ever meet..nervous lain macam je kan..hehe..apa2pun, stay cool saja.

    ReplyDelete
  2. x encem lngsung klu bercinta pn sebab kenal kot tenet..haha

    ReplyDelete
  3. MQ baru skali gath..tp best kot...hope dpat jumpe syaz jugak nnt...

    ReplyDelete
  4. biase la tuh yunk..nomal jep..

    :)



    CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
    PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. biasa la tu..kite 1st time gi gahtering hari tu jd pendiam lak..padahal kat blog potpetpotpet..hahahah

    ReplyDelete
  6. aduhhh..sy mcm tu tau hehe
    sy pemalu :P

    ReplyDelete
  7. erk x pernah lak join gath blogger. risau gak kan org nyer tanggapan kt kiter :)

    ReplyDelete
  8. chomelnya gambar tu :)

    mama dulu risau gak kalau jumpa mr b dia senyap je...risau jadi cam duduk dlm library..masing2 senyap.Tp beranikan diri gak jumpa dia...

    Sekali ambek ko..dr saat letak punggung dlm kereta sampai balik..tak berenti2 mulutnya bercakap...Takde seminit pun yg senyap..hehehehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook