UMP, aku kembali.

Monday, September 12, 2011


Assalamualaikum semua. pada hari Sabtu lepas, aku dah selamat jejak ke UMP tercinta. ecehh. tercinta tak boleh lak tak ada kann? -.-'

okayy. selepas ni, masa untuk aku UPDATE blog sangatlah kurangggggggg. seriusly. sangat kurang. kalau rajin, seminggu sekali. or kalau malas sangat, maybe sebulan sekali. bukan apa, aku nak FOKUS sem ni. nak dapat dean list ni. ingat senang keh? susah tahu. dengan subjek nya, mengucapp panjang akuu. dengar nama pun aku, rasa, homaiiii. nak pengsann.

jadual aku. eh, yang penting, RABU aku FREEEE.
weee~


lagipun dengan line berukband yang macam main cak-cak dengan aku, aku pun rasa malas nak on9 and berblog-walking.

hurmm, aku nak ucapkan terima kasih kat korang sebab masih lagi berkunjung ke blog aku. hehe. isk isk isk. terharu ni taww.

eh, lupe plak. sebelum topup ada tax 6% 15 September ni kan, baiklah aku umumkan siapa pengomen terbanyak dekat blog aku. sesiapa masih ingat aku ada buat nota kaki masa entry-entry aku yang lepas, aku akan bagi hadiah topupp! hehe.

Pengomen paling banyak di www.syazberry.com pada bulan Ogos lepas ialah,

............. drum roll pehlishhh............

Hans Punya Blog !

terima kasih Hans... cecepat pm aku sebelum 15 September. muehhehehe.

hurm, itu sahajalah coretan aku kali ni. kalau ada cerita best, aku cerita kat korang okayy!

jangan rerindu aku taww. take care semua! ^^


You Might Also Like

4 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. semoga dapat dean sem nie ..susah ker..senang jer (study + enjoy life + focus + tawakal & tawaduk) ..

    ReplyDelete
  2. aik...aku komen paling banyak ke?
    hahaha..tak sedar plak aku
    aku pm ko dkt facebook

    ReplyDelete
  3. huhu..lengang nyer jadual dia..free rabu lak tu..tau2 jer nak kuar ari rabu..hahaha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook