Terima Kasih Malaysia*Wave Our Flag

Saturday, September 03, 2011

Assalamualaikum semua. wow, macam mana raya korang? mesti entry korang penuh dengan entry raya jeh kan? mentang-mentanglah raya, blog aku pun raya sekali. terabai gilaa. dahlah balik kampung awal, so, memang kurang sikitlah nak online. line macam siput. kalah siput tahu.

cerita raya aku? er, korang nak tahu ke? nantilah aku cerita panjang lebar biar korang termuntah hijau bace. tak habis lagi berayaa ni. wee~

okay. now, aku nak tanya. siapa ada account Youtube? mintak tolong boleh? tolong LIKE kan video kawan aku buat ni. team dia masuk satu contest ni. DiGi My Phone Shorties. so, amat memerlukan LIKE korang tuh. sesiapa yang tak ada account Youtube, boleh jeh daftar. pakai Facebook lagi senanggg!

berharap untuk menang tuh tak adalah sangat, tapi, satu LIKE dari korang amat bermakna untuk team kawan aku ni. boleh kannn? *sambil buat muka kucing*

jom layan dulu video ni. just a short one. tak sampai seminit punnnnn.

Terima Kasih Malaysia*Wave Our Flag
from Group 6, Lim Kok Wing University.

You Might Also Like

1 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. kawan2 elie pun ramai masuk..hebat2 jugak contestant semua kan? gudluck untuk kawan2 syaz juga ya? :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook