Musim Konvo buat hati aku tak keruan.

Saturday, October 01, 2011

Assalamualaikum. sudah lama gila blog ni berehat panjang. rindu sebenarnya nak berblog. jangan risau, blog korang tetap ku bace, tapi, hanyalah sebagai silent reader. aku malas nak komen. kalau ada butang LIKE, aku LIKE sahaja. tu lah functionnya butang LIKE kan?

okayyy. sekarang rindu aku kat blog sudah tak tertahan lagi. rinduu bangattttt! muah muah muahh! awrr!



credit to Fuad Gumbell - 2011

sekarang kan musim konvo kann? boleh dikatakan sejak dua minggu ni, aku tengok kat FB, semuanya cerita pasal konvo. tak kisahlah, kau sendiri yang konvo keh, adik or abang or kakak kau yang konvo keh, yang penting semua sekarang cerita konvo. FB aku penuh dengan gambar-gambar konvo.

kalau kat UMP, sekarang ni musim konvo. sungguh best bila tengok kakak-kakak dan abang-abang berpakaian jubah konvo. sambil pakai topi graduation. wahh, jeless gilaaaaaa. haruslah aku jeless sebab aku punya turn lambat lagi. yang paling aku takut, mampu keh aku habiskan belajar aku kat UMP ni. aku just harapakan doa-doa kawan supaya aku boleh habiskan belajar aku dengan masa yang ditetapkan. taknaklah extend. tak nakk! shuhh, pergi jauh-jauh!

credit to Fuad Gumbell - 2011


Selamat berkonvo rerakan blog, twitter, facebook di Universiti seluruh negaraaa!
Hope korang berjaya pada masa hadapann!
Aminnnn!

You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Semoga berjaya suatu hari nanti, ala kejap je nk tunggu konvo awk sndr...ngehngeh...^_^

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dalam pelajaran +_+

    ReplyDelete
  3. cik ana pon wish selamat berkonvo pd smue kwn2 blogger GBP sama ada yg dah konvo ataupun yg bakal grad nanti :)



    luv,
    cik ana.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook