Soalan bodoh.

Friday, August 26, 2011



*this is not a sad story*

Assalamualaikum semua.
pejam celik, pejam celik, lagi 4 hari jeh kita nak beraya kan?
yang sedih, ramadhan dah nak sampai ke penghujung. sekejap jeh rasa.

hurmm, aku nak cerita something. dulu masa aku umur 8 tahun cenggitu, aku pernah tanya soalan yang agak silly kat ayah aku. masa ni, arwah adik aku yang ke-empat meninggal dalam kandungan.

selepas dah proses bersalin, aku nampak ayah aku kendong arwah adik aku tuh. aku dah tahu adik aku dah tak ada. aku pergi tanya soalan ni.

'Ayah, kenapa baby tak nangis?'

Ayah aku time ni dah pandang aku semacam jeh. lepas tuh, terus aku senyap.

Masa arwah adik yang ke-empat, aku paham adik aku dah meninggal. Masa arwah yang ketiga, aku tak paham lagi. yelahh, budak lagi kot. mana aku nak paham kan? -.-'

Nak tahu tak nama adikberadik aku apa?

Pertama, Abang, Mohd Najmi bin Md Nazri
Ketiga, Adik lelaki, Mohd Najmudin bin Md Nazri
Keempat, Adik lelaki, Mohd Nor Iman bin Md Nazri

Semoga kalian tenang di syurga sana! Sayang kaliannn! Mmmuuuahhhhxxx!

eh, Selamat berbuka semuaa!

You Might Also Like

22 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. sedekahkan al-fatihah dan selalu doakan agar mereka tenang di sana..aminn...


    selamat hari raya, syaz! =))

    ReplyDelete
  2. takpe normal la masa kecik lagi kan. apa2 pun semoga mereka tenang di sana ye. amiin~ :)

    ReplyDelete
  3. sedih aku baca
    banyak2 la sedekat al-fatihah dan doa pada mereka2 disana
    al-fatihah

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah.Kehilangan orang yang kita sayang mmg agak menyakitkan.Moga roh mereka ditempatkan dikalangan orang-org yang beriman :)

    ReplyDelete
  5. sedih sya T.T
    aku doakan semoga roh adik beradik kau tenang disana, aminn..
    p/s: background baru kau ade stobery, i loikee! hilang dah background pelangi2 kau tu ea..haha

    ReplyDelete
  6. @May Maisarah Aminnn. hehe. selamat hari rayaaa!

    ReplyDelete
  7. @Intan Mohd Aminnn.

    yekehh? kann? barulah jumpe yg sesuai. haha

    ReplyDelete
  8. eh lmbt bca lak entry ni.. haha 2 ari lg..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook