Kad Raya Versi 3D?

Thursday, August 18, 2011


Assalamualaikum semua~
wah, dah lama tak menulis dan berkunjung ke blog korang. lately ni, busy sket. bila dah busy, mulalah penyakit malas datang kan? ehhe. berukband pulak makin semput. haaa, baguslah tuh. acaner aku nak daftar subjek akhir bulan ni? nampaknya kena mintak password wi-fi kat jiran sebelah lah gamaknya.

eh, ada orang rindu ai tak? kikikiki
*crap*

haaa, tadi sebenarnya, tak ada kerja. so, aku dengan rajinnya telah menyiapkan satu kad raya ala-ala 3D. aku beli majalah Ujang versi Bumper Puasa dan dapat satu DIY kad raya dan satu vcd Ujang. For your information, aku still lagi baca majalah ujang walaupun dah tua bangka. lebih-lebih lagi bila keluar pergi KL keh. mesti nak rembat satu. nanti bosan pulak dalam komuter. tapi, bila bace dalam komuter, mesti lepas tuh pening. dah mabuk. *damn*

nampak macam senang jeh. teruslah gatal nak buat. setengah jeh dah siap. cepat!
jom tengokk!


voilaaaaaa. taraaaaa. tadaaaaaa.
kad raya DIY Ujang. haha. nampak tak? maaflah, gambar kureng sikit. grr

siapa nak?? sila lah beli majalah Ujang versi Bumper Puasa di kedai yang berhampiran anda.
kalau nak pos kat korang, konpem kemek kan? biarlah aku jeh yang simpan.

Selamat Berpuasaaaaa!
Jom kejar Lailatul Qadar!

^____^


You Might Also Like

2 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. ishhh,ari tu nampak majalah tu,tapi rembat dara.com
    kalau tahu ada kad raya....ish ish ish :)

    ReplyDelete
  2. umie rindu syaz!!! cewahh Ujanggg..... best ade free!!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook