Jom join Made by Malaysians by Mat Luthfi.

Saturday, August 06, 2011


Salam semua~
hari ini dah 6 Ramadhan kan? sedar tak sedar, dah nak seminggu kita berpuasa. sekejap jeh rasa.

tengok title tuh tahu kan, aku nak cakap pasal apa? Mat Luthfi of courseeeee. peminat setia ni. 
kali ini, video dia bertajuk, Made by Malaysians. as you all know, tahun ni 'lil bit special di mana, kita akan sambut raya dan merdeka pada hari yang sama. cool kan? unik sekali. dalam video ni, si Mat ni mengajak kita buat satu video respons tentang Malaysia. yeahhh!

dalam video tuh, korang kena cakap,

i'm a . . . (your race). my race teaches me to (whatever good values pertaining to human relationship)

and do the same for your religion.

and then, dia akan compile-kan semua koleksi video ini dan letak dalam video dia yang seterusnya. 
paham?

interesting kan? any one can join. as long you're Malaysians.

any questions, 3Kupang Media.


rasa nak join. tapi ai segan. acaner ni? ada sesiapa nak berduet dengan aku. umie, jomm join! 
*wink*

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook