Ronda-Ronda KL Part 2 (7th Muffin dan Sekinchan Ikan Bakar)

Sunday, July 03, 2011


Salam semua~
brrrppp. Alhamdulillah. perut masih lagi kenyang. lepas makan di Sekinchan Ikan Bakar.
sedappp ar gakk. cuma korang kena tahan harga makanan dia lah. ini cerita kemudian.

well, hari ni aktiviti aku telah bermula. ber-SHOPPING lah apa lagi. aku dan family aku start bergerak ke TS dalam pukul 10. aku ada hal sebenarnya kat sana. aku nak ambil muffin aku. hari tuh, aku order muffin kat 7th Muffin. secara online. dah lama dah aku tahu pasal muffin ni. dari blog ARCX13. saja lah aku nak rasa. sedap ke idak. oh yeahh. i loike very much. even my mom tak suka. tapi, serius best. oh yaa. kalau korang nak buat delivery muffin or cupcakes untuk yang tersayang, aku syor kan yang ni. straight to your beloved's house.

*aku order vanilla+banana dan topping coklat chip, dan dorang baik hati bagi lebih satu untuk aku. yeahh*

*ada event apa ini? macam fashion show. tapi, tak sempat nak tengok*

then, shopping sana sini. sampai penuh beg di tangan. ouh, ini shopping untuk raya yer. awal kann? mestilah. sebab raya nanti aku nak concentrate nak buat kuih raya! yeahhh. dalam petang tuh, aku dan family balik ke hotel. sampai hotel, lepas solat, teruss, zzzzzzzzzzzzzzzz....penat! -.-'

malam pulak, aku ajak parents aku pergi makan dekat Sekinchan Ikan Bakar. dekat Titiwangsa. dulu masa nak pergi rumah sepupu aku, selalu terjumpa kedai ni dekat tepi jalan. rasa nak try lah. 
not bad jugak. kuah dia sedap. lain dari yang lain. aku ambil siakap, sotong dan pari. tapi, pari dia macam getah. liat nak makan. kalau nak try, jangan ambil pari yer. oh yarr. demam-demam pun makan kek aiskrim. parah lah aku malam ni. murah ke tidakk? agak mahal. korang kena sediakan ongkos yang secukupnya okayy!

itu sahajalah. selesama still tak baik. huhu. take care semua. 
^___^

You Might Also Like

11 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. banyak tu makan..bak sini sikit

    ReplyDelete
  2. sekinchan ikan bakar mmg agak mahal la...
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  3. aku balik mesia aritu lpe nak beli hahhaa

    ReplyDelete
  4. order muffin on9 mahal tak?

    ReplyDelete
  5. dari blog serembanmaya

    cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

    ReplyDelete
  6. @Raji and Yeen xlahh. xmahal. tngoklah pakej dia.

    ReplyDelete
  7. muffin chocolate tu nampak sangat sedap
    adoii
    nak buat la nanti

    Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

    ReplyDelete
  8. makan..makan..makan..makan..makan..




    HAHAHAHHHAHAHA

    ReplyDelete
  9. skrng g kl pn atas urusan2 je, xde jejalan deh..

    jom try ni :D
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/grapevine-saya-budak-hingusan.html

    ReplyDelete
  10. wahhhhhh tomato suke makan jugakkkk ^^

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook