Meninggal juga akhirnya Mohd Ashraf.

Saturday, July 30, 2011


Salam semua~
kenal Mohd Ashraf? alaa, yang nak tukar nama kepada Aleesya Farhana Abdul Aziz tuuu.
kecoh betul satu negara pasal kes dia. sebab dia seorang yang berani. dah tukar jantina dah punn.
permohonan dia nak tukar nama, tidak diluluskan oleh pihak mahkamah.
kalau diluluskan, dikira bersubahat. adei. nasib baik mahkamah bertindak bijak.
kalau tak, makin ramai nak tukar jantina dan nama.


Mohd Asyraf meninggal dunia ketika dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Sultanah Nur Zahirah pada awal pagi semalam. dia dimasukkan ke hospital setelah muntah-muntah dan mengalami kemurungan. Beliau disahkan telah meninggal dunia kerana masalah jantung dan tekanan darah rendah. 
Jenazah akan dikebumikan selepas Zohor.

Mengucap panjang aku. Ya Allah, aku tak dapat bayangkan keadaan dia semasa berada di alam kubur. Mintak-mintak kita semua dijauhkan dari azab kubur yang amat dasyhat. Itu hanyalah urusan Allah S.W.T dan dirinya.
kita yang masih hidup, ambiklah pengajaran dari kisah dia.
Wallahualam.

AL-FATIHAH...


You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. tahu takpe...
    takut gile...
    huh...
    aku baru je tahu pasal dy ni

    huh

    ReplyDelete
  2. doakan yg terbaik shje dia..

    ReplyDelete
  3. pergh ngeri dengar:( kak syaz, knp blog fifi tak show up di dashboard ye for any new posting??? pelik.

    ReplyDelete
  4. umie baru tahu ni syaz..
    wo.. takutnye.. asal la dia tuka jantina.

    moga dia terlepas dari azab. al-fatihah.

    ReplyDelete
  5. aku rasa dalam hal nh keluarga dia pun salah
    bukan nak larang tapi sokong plak
    kalau dia qumsa lain la
    nih kalau ikut apa aku baca tak ada pun ciri2 macam kromosom, alat kelamin ke rahim ke ada dkt dia
    haihhh
    entahlah
    moga Allah mengampunkan dosa2 kita semua
    amin

    ReplyDelete
  6. entahlah, semoga Tuhan mengampunkan dosa arwah , dan dosa kite semua. amin

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook