Mak aku kann, dia kann....

Monday, July 11, 2011


*hiasan*

Salam semua~
yerr, hari ni memang lambat aku online. masa entry ini ditaip, pukul 1.50am, Selasa. 
semalam, aku online sekejap jeh. tengahari. petang pulak kena mengajar. tetiba aku kena ganti cikgu tak sihat malam semalam. kena ajar Sains Form 5. nak tahu sapa yang kena aku ajar? budak 20 tahun. sebayaaa wei. cikgu aku kata, dulu dia main-main sampai terkantoi. then, kena kerja tol. agaknya dah muak kerja asyik passing tiket jeh, dia ada niat nak sambung belajar. aku salute ar dengan keinginan dia. at least, dia nak berubah kan? tapi, kesian pulak aku tengok. dia banyak tak cover lagi. spm beberapa bulan jeh. nak jeh aku buat special class untuk dia. ajar dia mana yang termampu. tapi, itu hanya dalam fikiran aku jeh. segan lak. dia tu lelaki. -.-'

tapi, itu langsung tak ada kena mengena dengan title aku kann? selingan jeh. 
you know what, my mom dah addicted dengan cerita korea sampai aku tak boleh menyelit langsung.
sejak dua menjak mak aku dah pencen ni, dia layan cerita indon, melayu yang cerita Nora Elena tu dan cerita korea Coffe Prince yang tengah diulang tayang dekat ntv7. disebabkan aku ada copy cerita ni masa kat UMP dulu, mak aku asyik nak tengok jeh cerita tu. kejap-kejap,
"Adik, mama nak tengok Coffee Prince tu. Cepatlah"
aku yang masa tu tengah kusyuk online, terpaksalah offline sebab nak bagi laluan kehormat untuk mak aku.
hari ni, start aku habis mengajar pukul 6 petang sampai ke malam, mak aku tak henti tengok. terpaksa lah kena ajar cara-cara nak bukak cerita tu. pukul 1.40 am tadi baru dia berhenti. stop pun untuk makan jeh. aku pulak kebosanan. terpaksa tengok tv jeh. -.-'


lepas ni tak tahu pulak cerita apa yang bakal keluar dekat ntv7 tu. kalau suruh cari kat youtube. pengsan lah berukband aku. haha. nasib baik mak aku yang comel ni punya pasal. haha.

eh, ini baru post aku keh yang 300. gila sikit ar. dah 3 tahun dah aku berkecimpung dalam dunia blogging. page view dah lebih 50000 views. Alhamdullilah. alahh, sikit jeh tuuhh. lalalalala

#kbai

You Might Also Like

25 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. hahahaha mak kite pon layan gak Coffee Prince tu skrg, sejak tayang kat tv alhijrah tu :P

    ReplyDelete
  2. @Ery Farieha alhijrah pun ada citer korea. haha

    ReplyDelete
  3. hehehe..hebat lah mak bleh layan kat laptop..hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh mama yg berjiwa korea hehe..kau la yg ajar kan ?? hahaha...

    ReplyDelete
  5. comels je mama syaz.mnat cite korea eh :)

    ReplyDelete
  6. hahahahaha
    cool la mak ko
    ekekekekek

    Juvana Episod 12

    ReplyDelete
  7. kopi prince??aku penah tngok cite tu

    ReplyDelete
  8. bez nya kalau mak aku mcm mak ko..aku ni bila tngok korea sikit..mula la mak aku sentap aku..haha..:D

    ReplyDelete
  9. hahahaha boleh tak asing kn
    cikgu dgn cite korea tu..
    bukan nye best pun..
    hahahahaha =p

    ReplyDelete
  10. @apik pehe tahu xpe. sanggup tu nak tngok citer korea.

    ReplyDelete
  11. @Hanstengoklah anak dia jugakk!

    ReplyDelete
  12. @Far8 budak baik boleh. tpi, aku dah termsukkan sekali. huhu

    ReplyDelete
  13. hmm xminat cofee prince~

    anda dah baca komik atwr #4?
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  14. hihi gatal ! ;p

    kopi prince bestttt !^^

    ReplyDelete
  15. udah lama tak menonton cite korea

    ReplyDelete
  16. hehehe...bagi la banyak lagi drama korea..

    ReplyDelete
  17. @saiazuan lelaki, mmg xminat sangat cerita korea kann?

    ReplyDelete
  18. @apik pehe mama nak layan cerita coffe prince jeh. cerita lain dia tak nak. haha

    ReplyDelete
  19. mak aku cuma leh masuk winter sonata aje. Drama korea lain..memang dia blurr habis..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook