Judgmental by MatLuthfi

Monday, July 04, 2011

Salam semua~

dah selamat sampai kat rumah dah petang tadi. sampai rumah, terus zzzzz. hik hik hik
time ni, semua orang tengah sibuk tengok #juvana, malangnya, parents aku tak tengok #Juvana. tension betul. siyes tension. dorang cakap ini cerita entah pape. nak tengok kat tonton, takut, bandwitdth habis. huwaaaaaa. terpaksalah bace review jeh kat blog Hans. sadis kann? kat twitter land, semua tengah update #juvana. makan hati. grrr

okayy. sekarang, apa kata jom layan video terbaru MatLuthfi title Judgemental. apa isu yang dia nak bawa dalam video ni? jom tengok. konpem, tergelak terguling-guling punyaaa.


so, STOP judge the book by its cover! its really bad tau!

whats your opinion?

by the way, hari sabtu lepas, mat luthfi ada keluar dekat Remaja TV9. kalau ada yang terlepas, jom tengok yang ni.


itu sahaja. #kbai

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Syazzz... umie suka matluthfi :P


    haha

    kipas susah mati luthfi XD

    ReplyDelete
  2. @Umie Nadhirah sama lahh! setiap video dia syaz update! haha

    ReplyDelete
  3. oh my goodness~
    kebetulan pulak lebih kurang je isu kita kan~
    hee~

    p/s: btw i love your signature bwh post tue~

    ReplyDelete
  4. aku suka video terbaru dia nih
    sangat menghiburkan dan penuh makna

    Juvana Episod 11

    ReplyDelete
  5. selamt menyambut ramadhan juge haha.

    ReplyDelete
  6. @.:|kamaryeah|:. kita ada chemistry lahhh. haha. yeekehh. thanxx awak!

    ReplyDelete
  7. @Mohd Shukri Fadzillah ehh, errrr. okayy2. slamat mymbut ramadhan jugakk!

    ReplyDelete
  8. video judgmental ni mmg terbaik. kurus salah. gemok salah. manusia mmg xkan berhenti dr judge org. hadududu.

    matluthfi ohsem. geram gila tgok dia comel sgt. hahah

    ReplyDelete
  9. @milimilo tahu tak apa. semuanya tak kena kann? dunia oh dunia!

    ReplyDelete
  10. syaz,mat luthfi bersahaja setiap video dia kan, suka dia,hahaha *harap matluthfi terbaca komen ni,kahkahkah :P

    ReplyDelete
  11. MAT LUTHFI NIE SAPER ??? =.=

    ReplyDelete
  12. @Raji and Yeen lahhh. yeen ke yg komen, engatkan kau.

    ReplyDelete
  13. @meawaminn, meh, syaz doakann! ehehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook