Jawapan untuk #10 Wordless Wednesday semalam!

Thursday, July 28, 2011


Salam semua~
hari ini, saja aku nak reveal gambar semalam. semalam gambar gerak-gerak kan?
dalam format .gif. aku lupe nak bagi hint kat korang, suruh teka sain siapa.
ramai yang tak perasan kot. ramai yang kata tanda tangan yang sungguh bergaya, cool dan sebagainya.

jom, kita reveal!

Drum roll pehlishhhh!



ini ialah tanda tangan, J.K Rowling lah kekawannn!
ce tengok betul-betul. takkan korang tak kenal J.K Rowling kot!

next pehlishhhh!


ini pula ialah, Daniel Radcliffe punya sain wei. Harry Potter okay. kekasih gelap ku.
wuwuwuwuwuwuwuwu.

then, 


ini Emma Watson punya sain or Hermione Granger, kira heroin lah dalam cerita Harry Potter ni.

last but no least,


ini seharusnya sain Ron Weasley or Rupert Grint. si kekasih hati Hermione.

okayy. dah dapat dah? cool tak? tu lah, patutnya aku bagi korang HINT semalam.
lupo lak den. hehe.

hari ini hari Khamis. 28 Julai 2011. hari untuk harimau malaya membaham singa. doa bebanyak okay.
dua gol jeh nak kasi menang. kalau lebih, lagi okay yedak?

eh, terima kasih sesiapa yang komen entry aku yang lepas. aku akan balas secepat mungkin, sebab berukband aku dah habes limit. al-maklum lah kan, akhir-akhir bulan ni, dia semput sikit. 

#kbai

You Might Also Like

15 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. ohhhhh tndatgn mereka rupenyeee..hik3..

    yeahh malaysia bolehhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. kipas-susah-mati harry potter ek?

    ;-)p

    ReplyDelete
  3. x dpt nk baca la...... tulisn puteh background pink XD

    ReplyDelete
  4. wah, menarik lah, tapi kalau saya tengok semalam, mesti boleh jawab!hehe

    ReplyDelete
  5. tandatangn diorang hodoh..haha

    ReplyDelete
  6. sign diorang xcantik
    hohoho

    ReplyDelete
  7. @Raji and Yeen kau xpemes mcam dorang. muahahahahahaha

    ReplyDelete
  8. sign JK rowling mayeb tak perasan sangat tapi kalau sign HP and the geng tu mst dah boleh cam~

    ReplyDelete
  9. hahaha..tak penah tgk diorang tandatangan

    ReplyDelete
  10. buruk je aku tgk
    tanda tgn dy tu..
    aku lagi lawa..
    sempi je..
    tak berbelok belok sgt..
    hahahaha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook