Interface dashboard blogger dah baru!

Friday, July 08, 2011

Salam semua~
buka dashboard kat draft.blogger.com hari ni, nampak semua dah lain macam. ke aku yang salah tekan link ni? rupa-rupanya dashboard draft blogger dah BARU! kaler oren dan putih. at first, aku terkial-kial nak tekan mana ni? lain betul jadinya. mana comment moderation aku? puaslah aku besarkan mata mencari kat mana sembunyi nya. eh, ada antara korang dah tukar tak? amacam, best tak? mula-mula rasa tak best, dah lama-lama okay lah kot. new thing, kena ambil masa, nak sesuaikan diri kann?


ini dashboard. kat sini korang boleh tengok pageviews untuk blog korang. tepi tu pulak, ada comment moderation, pageviews today, published comments, followers dan jumlah post. pageviews aku sikit jehh. tak hebat macam korang. hehe. ^^



yang ini pulak, reading list. ala, macam biaslah. cuma dia nampak canggih sikit.


ini tempat tuk meluahkan segala perassan korang. NEW POST!


yang ni, list blog yang korang ada. kalau tekan gambar bentuk rumah tu, ia akan direct ke dashboard blog korang atau gambar yang pertama tu. yang pensil tu pulak, untuk NEW POST.

suci jeh aku tengok interface yang baru ni.

ramai dah kan yang dah tukar? best tak wei? meh citer ngn gua!
^___^

psst: mak aku tak sihat. huhu. maybe esok kena tinggal sesorang kat rumah. -.-'

#kbai


You Might Also Like

21 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. ini cool :)
    nmpk professional

    ReplyDelete
  2. sy punye still the old one. T__T

    ReplyDelete
  3. @Belbel tak lama lagi, akan bertukar. hehe

    ReplyDelete
  4. bila la gua nak dot com ni.. -_-"

    ReplyDelete
  5. blom tukar2 lg ni..masih yg lama punya..tp apsal reading list mcm plain gila..ok benda masih baru...heh...

    ReplyDelete
  6. boleh tahan ah draft dashboard tu..tpy xsuka pky..haha

    ReplyDelete
  7. camne na tuka sya? tatau r.. huhuhu :p

    ReplyDelete
  8. x perasan, thanks sebab bgtau

    ;D

    ReplyDelete
  9. tempat new post tu kalau luas (tak seperti yg lama) bagus la....

    rimas kalau ruang dia sempit.

    ReplyDelete
  10. @cucu umie nak tak nak, kena pakai jugakkk.huhu

    ReplyDelete
  11. @rohanazainal dia tukar sendiri nnti. or, pakai ni wwww.draft.blogger.com

    ReplyDelete
  12. @fiq. kann? susah sikit lah nak mengarang.

    ReplyDelete
  13. alaaaa , knpe wani nye ta tkr tkr lagi ?? -,-

    http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/mind-warp-optical-ilussion.html

    ReplyDelete
  14. tau! kemas gila!
    tp shahrul kena login melalui draft.blogger.com baru dpt interface baru ni! kalau x still dpt interface lama!
    apa2 pun interface baru ni terbaik! :D

    ReplyDelete
  15. sye punye tak berubah lagi pon... nampak COOL lat the new one tuh,

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook