Harry Potter membesar dengan aku~

Sunday, July 24, 2011

Salam semua~
aku masih dalam mood sedih. sebab cerita Harry Potter dah habisss! lepas ni dah tak boleh layan cerita magik-magik ni lagi. sedih tahu tak?



Harry Potter Moviesss!



1.) Harry Potter and the Sorcerer’s Stone  (2001)


2.) Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)



3.) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

4.) Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
5.) Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
6.) Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

7.) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
8.) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

 
First movie yang keluar pada tahun 2001. masa tu, aku baru 10 tahun. darjah empat. mula-mula aku tak layan sangat cerita ni. hanya setakat tahu kewujudan jeh. dah lama-lama, minat aku terhadap Harry Potter semakin bertambah. lagi-lagi masa sekolah menengah. jumpe pulak kawan yang minat Harry Potter. TAPI, aku tak ada lah fanatik sangat. buku dia yang Prisoner of Akzaban tu, aku pun tak habis khatam lagi sampai sekarang. apa cerrrrr? haha. tak pulang-pulang lagi kat kawan aku. dah berapa lama ntah dah berkurung kat almari aku tu. muahahahaha. wayang jeh aku layann. lagi real.
masa demam Harry Potter ni, aku asyik layan jeh cerita ni. aku ada cerita dia dari yang PERTAMA, sampai lah yang terakhir tapi ada Part 1 jeh. Part 2, aku download masa kat uni nanti. yeahh. tak sesabar nak download. kawan-kawan jangan jeless hokeyyy? 
sesiapa yang tak tengok lagi Harry Potter yang the LAST ni, baik lah korang pergi tengok. rasa nak tengok lagi. err, sesiapa boleh bawak tak? pehlishhhhhh. >.<
 

suka tengok perubahan mereka. dari kecik yang comel-comel tuh, sampai lah ke besar, Harry dan Ron yang hensem-hensem dan Hermione sangat cantikkk!

#kbai

You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. ade sequel..albus severus potter..hahah..draco malfoy bunuh harry..haha :P

    ReplyDelete
  2. herry porter mmg best. tgok byk kali pun xbosan ;)

    ReplyDelete
  3. @QaRr JaliL tu lah, aku harap ada sambungan. miahahaha. draco dah baik lahh. harry yang tolong draco tawww.

    ReplyDelete
  4. zana xpernah ketinggalan citer die ,. harry potter yang last pun da tengok :D

    buku die mak zana simpan ,. mak xbagi bace ,. mak suroh bace buku sekola ,. da nak spm ==' erk

    ReplyDelete
  5. kalau tidak J.K.Rowling nak buat sambungan lagi tapi pelakon2 harry potter dah tak mahu
    hohohoho

    ReplyDelete
  6. the last book's the best...

    masa dapat buku tu, terus baca n habiskan dlm masa sehari

    ;D

    ReplyDelete
  7. memang tak best harry potter dah tamat T^T

    ReplyDelete
  8. @Hansaku nak pelakon lama gak. miahahaha

    ReplyDelete
  9. sgt best
    read my review too ^^

    ReplyDelete
  10. emma watson tu awek sy... hehehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook