#happybirthdaysyaz

Saturday, July 23, 2011



Salam semua~
Alhamdullilah, pada 22 Julai 2011 semalam, aku bersyukur sesangat aku telah bernafas di bumi Allah ni selama 20 tahun. syukur, Alhamdullilah.
telah banyak parents aku korbankan selama dorang menjaga aku 20 tahun ni. duit jangan cakap lah kann. sampai mati pun aku rasa tak boleh nak membalas jasa mereka.

aku anak tunggal. tiada adik beradik lain, hanyalah aku seorang sahaja. dulu, masa kecik-kecik, duduk kat rumah sesorang, itu hanyalah normal. makan masa jugak lah nak sesuaikan diri. then, pindah rumah baru sekitar 12 tahun dulu, aku dah biasa duduk seorang. sampai kan aku rasa, duduk sesorang forever pun tak apa. bebas nak buat apa saja. muehehehe.

Yeahh. birthday tahun ni, aku bergumbira bersama kawan aku, Syuhada. dia seorang jeh yang free nak temankan aku. yang lain, semua jauhh dan tiada masa. semalam, pergi melantak dekat Secret Recipie. Makan bebanyak. then, pergi karok. sampai kehilangan suara. PUAS HATI. before pergi karok tuh, sempat pulak aku pergi test drive kereta myVi baru tuh. bukannya aku bawak pun, tumpang jeh naik. hehe. tak ada lah aku mengidam lagi lepas ni. nak tunggu kereta sampai, lambat lagi. huwaaaaaa

malam pulak, parents aku pergi bawak tengok wayang. Harry Potter of course. even, dorang tak ikut cerita ni sangat, dorang sanggup gak nak bawak aku pergi. sebab aku dah lama gilaaaa tak tengok wayang. cerita peberet lak tuuuu. and first lah jugak beli tiket secara online. quite convenient actually. sekarang dekat TGV, dah tak boleh nak book. kena pay online. pakai credit card lagi senang.
TERIMA KASIH AYAH AND MAMA!

eh, terima kasih jugak kepada sesiapa yang wish birthday aku kat FB, Twitter, and so on.
kat Fb tuh, sebab terlampau banyak sangat wish, aku hanya mampu LIKE jeh. pemes jap satu hari. muehehehehe. eh, kepada kawan blogger yang paling aku sayang, Najwa the Flower Girl, thanx for your review. im very touched. love youuuuuu!

*picit untuk ke blog Najwa*

Wish aku tahun ni:
- Nak baiki result masa sem depan -
- Nak belajar bersungguh-sungguh, tak nak memain dah -
- Ubah diri, jadi MATANG, itu yang aku nak -

pssst: doakan aku ekhh! cepat cakap, AMINNNNNNNNN.....



You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. alhamdulilah dah 20tahun...nmapak yer ayie still 19 ++ gagaag

    ReplyDelete
  2. hey :0 happy besday..may ALLAH bless you.. :)

    ReplyDelete
  3. epi besday, fuyaoh same ngan PM Najib tuuuu....

    semoga panjang umur, murah rezeki, dan sihat selalu..

    Jemput ke entry baru : kisah perempuan HOT

    ReplyDelete
  4. wah ! epy bufday =)

    zana datng sini follow ,. selalu la datang komen entry zana kay =)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Sayang :)

    Semoga wish tercapai..Amin

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook