Budak 12 tahun dah jadi fashionista antarabangsa!

Tuesday, July 05, 2011


Salam semua~
whats up boys and girls? what cha doin? ecececehh. nak speaking pulak. saja. gedik. 
okay. back to my title, baru 12 tahun dah jadi fashionista antarabangsa?

her name is Evita Nuh

she is Indonesian. I discovered her through my blogging friend, Umie Nadhirah. aku nampak dia letak DP facebook dia gambar Evita Nuh. at first, aku ingat itu kawan aku, sebab sebijik muka dia. gigi pun sama. haha. sori umie. then, try lah tanya. she is Evita Nuh. then, I asked Uncle Google.

so, Uncle Google direct me to her blog. wow, blog dia sangat best. banyak gila gambar-gambarnya. sangat teruja. baru 12 tahun. just twelve! oh myyyy. she is so adorable and cute. cara dia ambil gambar sangatlah vintage style. kalau tak percaya, pergilah pergi ke blog dia. korang pasti tak jemu tengok gambar-gambarnya. asyik-asyik tekan OLDER POST. ^^

scroll down pleaseee!















banyak lagi gambar dia  ni. tapi, sebab banyak dan cantik semuanya, aku pilih random jeh. nanti berat pulak blog aku nanti. so, sesiapa yang kaki fesyen tuh, jom skodeng blog dia. wee~


You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. kite pnah masuk blog dia. fheww xboleh lama sbb jeles. brg2 dia suma mantap2. anak org kaya la niii kan?

    ReplyDelete
  2. @Liyana Lunia makan hati jugaklahh. semua apa yg kita xde, semua dia ada. -.-'

    ReplyDelete
  3. waaa comel2 :D


    letter for you
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

    ReplyDelete
  4. woahhh mmg ad ciri2 model owh.. smart jer

    ReplyDelete
  5. kita nak macam dak tu boleh tak ?ada orang nak lamar kita jadi model takkk..pleaseeee tolong dengar *gila,haha...


    teringin jadi cam adik tu ..comel je kan :D

    ReplyDelete
  6. @meawayah dia kaya. boleh lah kot. tapi, gaya dia mmg bersahaja kann? cantik! haha

    ReplyDelete
  7. @Kamarul Azri™ minat jeh. nak modelling, xde rupa. heeheh

    ReplyDelete
  8. sape ye tu?xpenah tgk pon~hehe O_o

    ReplyDelete
  9. penulis datang melawat, follow n komen blog kamu

    ;-)p

    ReplyDelete
  10. dah besa nanti kawen dgn abg ye.. hehehe.. :P

    ReplyDelete
  11. aya pernah masuk blog dia. mcm ank org kaya jep. hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook