Aku join Contest The Best Picture of Me!

Sunday, July 10, 2011

*lagi best oh oh oh, lagi best oh oh oh*

Salam semua~
jeng jeng jengggg. aku nak join satu contest ni. dah lama kot tak join. contest ni, contest tempek muka. saje nak jadi photogedik sebentar. sebentar jeh okayyy. 

contest ini dianjurkan oleh cik Engku Sofea. dan di tag oleh cik Fieka Shafika. thanx fieka!


syarat-syarat cik penganjur boleh lihat disini yaaa.
tak susah mana punnn. ;)

HADIAH ?

2 First Prize Winner each will win
1 x Mystery Prize
1 x Colourful Inner
2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accessories 

2nd Prize Winner
1 x Mystery Prize
2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accessories 

3rd Prize Winner
1 x Mystery Prize
1 x Selendang Bercorak ( Random Pick )
2 x Various Tudung Accesories 

& jika ramai peserta, mungkin jumlah pemenang akan diextend kan.. if tak ramai, cukup lah ni ye dak ?

Mystery Prize tu terdiri daripada Satin Shawl ( OMG tengah hot kot sekarang ni ), Handbag Vintage ( Korean Look , tak nak ke ? ) , Novels ( Bagi yang suka membaca ), Topup ( bagi yang tak suka hadiah yang lain tuewww ).  

wow, tawaran yang cukup menarikk!
nak tengok gambar yang aku petaruhkannnn?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tadaaaa. dah dah. tak yah nak puji aku sangat. aku tahu, aku comel. haha. 
riak betei.
gambar ni masa tengah makan aiskrim pak arab kat Bukit Bintang. gambar ni best sebab aku comel kot. haha. tak ada lah. time ni aku buat muka tebal setebal tembok besar china nak ambil gambar tetengah dunia tu. lagi satu, time ni aku berjalan jeh dengan cousin aku sekitar Bukit Bintang tuhh. lama gilaaa kot tak masuk Pavillion. tu yang cousin aku temankann. and and and, time ni dapat main salji made from buih yang tetibe keluar kat pintu masuk Pavi. cehhh. tahu lah krismas. HAHA. ohh tak lupa, singgah jap pergi Lot 10. shoppinglah apa lagi! happy gilaa time ni.
weeeeee~

3 kawan yang kena tag! haha. padan muka! :p



kalau best kan, jerit kat komen,

THIS IS BEST BRO~

*ini serius*

#kbai

Psst: bercita-cita nak buat contest or giveaway sempena birthday. nak bagi hadiah apa ekh?

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. piwit piwit..
    ngorat bolehhh..
    hahaha..weh wehh..
    gudluckk =)

    ReplyDelete
  2. alamak, cumel betei

    kalah la kalo gua juin. kehkeh

    ReplyDelete
  3. sangat menarik la hadiah2 tu... btw, good luck dear =)

    ReplyDelete
  4. syazzzzzz,good luck tau dear :D

    ReplyDelete
  5. aku doa Qarr Jalil menang kalau dia masuk
    hehehehhe

    Apabila Berniaga

    ReplyDelete
  6. @Far8 budak baik oppsss. no no no. stop. haha. okayy3. thanx wei!

    ReplyDelete
  7. weeeewiitttt ! ^^ gudluk lalings ! ^^

    ReplyDelete
  8. kiut wooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook