yeahh. BE lagi.

Friday, June 03, 2011


Alhamdullilahh. dapat dua BE. semalam aku check ada satu jeh. datang dari M&M. harini pula datang dari Taylor Universiti. syukur Alhamdullilahh. terima kasih encik Nuffnang dan semua pengiklan!

Jom vote kacang kesukaan korang. aku dah vote dahh! nak tahu? rahsia lahh!

sesiapa yang berminat or bercita-cita nak nak masuk Taylor. silalah beramai ke Open day dorang!

ramai orang tanya, camne aku dapat BE. aku ada tips ni. nak tahu?


#Kbai

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. fuyoooooooo! mocik pon dah lama tak dapat,kalau dapat mocik tak tidur malam jaga BE tu,hahahaa :P

    ReplyDelete
  2. lepas ni boleh belanja KA la ni....
    lama x jumpa :)

    ReplyDelete
  3. walawehhhh
    banyak betul BE nih

    ReplyDelete
  4. Buffered earning? selalunya berapa RM diorg bayar for one BE?

    shahrul xpernah dpt lagi! earnings nuffnang baru RM0.15! oh sedihh! :P

    ReplyDelete
  5. @meawhaha. yekeh mokcik? kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. @Shahrul Izwan depends lah. slalu dorang akan total duit lepas dah tamat kempen. xpe3. awk masih baru lagi!
    ;)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook