syazberry.com sudah aktif!

Monday, June 06, 2011




Yeah. Alhamdullilah.
syazberry.com sudahh aktif!
syazberry.blogspot.com still ada cuma dia akan direct ke syazberry.com.

setelah urusan pembayaram settle pagi tadi, dalam tengahari urusan domain aku dah siap

yeahh. lepas ni dah tak payah tulis panjang-panjang lagi.

kepada sesiapa berkeinginan nak tukar domain or hosting, better beli dari NetKL.
mudah, senang. 
kalau ada pape masalah, senang jeh nak settle.

aku dah tukar, korang bila lagi?

#kbai

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. untunglah dh tukar..tolong aku tukar boleh..aku binggung dok..heheh

    ReplyDelete
  2. ku juga tak tukar2 domain lagi

    ReplyDelete
  3. weiiiiiiiiiiiiiiiii.
    x sabar der.
    gua nak jugop. huhu

    ReplyDelete
  4. very nice to hear. blog nii cantik, siap tema color pink2 lg :)) cutee!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook