[Review] X-men First Class

Thursday, June 09, 2011



hai korang.
semalam seharian aku tak online sebab aku keluar tengok wayang dengan kawan aku.
balik-balik jeh terus tidur. penat plus ngantuk.
bukak blogger harini, ada banyak comment tuk Wordless Wednesday.
wow, makin lama, makin ramai yang join #WW ni.
tak larat aku nak komen satu-satu.
terima kasih semua.
tunggu rabu minggu depan pulak tuk #4 WW.

okay. selepas puas berkarok dekat Green Box selama 3 jam, kami tengok wayang pulak.
cerita X-men First Class.
yang sebenarnya, aku tak pernah tengok pun cerita X-men ni.
tahu yang dia wujud jeh.

well, overall aku katakan, RUGI TAK TENGOK.
serius, cerita ni memang gempak.
pelakon-pelakon dia pun ohmai, hensem-hensemm!
jalan cerita pun best gakk!
baru aku tahu yang X-men ni, adalah mutant.
bukan normal. 
yang ketua dia ialah, Profesor X.
master mind segala perancangan dan juga seorang telepath.

sinopsis:


Unveils the beginning of the X-men stage, and a secret history of the Cold War and our world at the brink of nuclear Armageddon. As the first class discovers, harnesses and comes to terms with their formidable powers, alliances are formed that will shape the eternal war between heroes and villains of the X-men universe. Like all great X-men stories, X-men First Class takes an ambitions themes and issues while offering a rich and personal lok at an unusual superhero team.

kira ni first generation of X-men lah. tak tahu lah ada sekuel ke hape.

tengok jangan tak tengokk!



#kbai

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. @buyat(bebola tomato) haha. kesiannn. ni dating dua orang jeh. dak laki mana boley tengok. hehe

    ReplyDelete
  2. tp ain jarang layan citer
    oversea..huhu

    ReplyDelete
  3. karok sampai 3 jam? tak menangis ke kat situ?
    nak tgk cite ni, ramai gak lah kata best.. tapi tak de teman .. kawan2 semua tak dapat pinjaman lagi hahahhaha

    ReplyDelete
  4. wow !! mcm best je , nk gi tengok la , hhe

    http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/header-baru.html

    ReplyDelete
  5. alo..nak tgk gak
    tah bile dpt
    ^_^

    ReplyDelete
  6. best ke cite ni??
    xpe,nati aku nk download kt jiwang

    ReplyDelete
  7. @*Miss Syahnia* sy slalu gak lah layan overseas ni. hehe

    ReplyDelete
  8. @Ain Zulaikha yeapp. 3 jamm. giler best. smpai xde sore. murah pun murah. ehhe. jom ah tengokk! syaz temankan. ain bulanje. boleh?

    ReplyDelete
  9. @ibnubaba_04 best ar gakk. donlod, nnti kasi kat aku taw!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook