[Review Blog] : As the Flowers Bloom dan Mocik Meaw

Sunday, June 26, 2011


Salam~
hai semua. hari ini aku nak buat blog review. tak pernah nak buat blog review kan? saje jehh. menghargai kawan-kawan blog.

okayy. mari pergi ke blog yang pertama.
Pertama sekali, aku interested betul dengan blog ni sebab banyak isi-isi tentang Islam yang sangat menyentuh jiwa. 
Gaya penceritaannya pun ala-ala life journal. hurmm. cuma kalau nak bace blog dia, kena baca banyak kali sebab english dia superb. kalau diikutkan banyak tazkirah Islam didalamnya dan buat kita sedar akan keagungan maha Pencipta dan Rasulnya. 
template dia pun comel jehh. menggunakan tema FLOWERS. so, korang boleh agaklah, blog dia penuh dengan bunga-bunga yang cantik dan comel. tulisannya pun penuh warna-warni dan ceria. 



gambar-gambar yang dipost, sangat comel. banyak gambar doll yang buat aku geram.
nak jeh curik. kehkehkeh.

yang kedua pula, ialah.
haa. ini pulak penghargaan untuk cik Meow sebab jadi followers aku yang ke-700.
*Alahh, 700 jeh kot. bukannya banyak punn*
ahh. tak kisah lahh. asalkan aku bahagia. terima kasih yer meow.
blog meow ni kebanyakkan aku tengok, banyak tentang fesyen. i must said, yang meow ada taste dalam berfesyen. tahu mix and match. selendang-selendang dia pun cantik-cantik.
baju-baju apatah lagi kann? gojes, gojes youu...




cantik kann? meow ni pun satu geng dengan aku.
Geng Blog Pink. yeahh. satu geng!
wee~

apa lagi? jom skodeng! banyak ilmu dan kawan korang boleh dapat!
^___^

#kbai

You Might Also Like

11 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. wahhh terjah satu2 la cm ni,jom komen pula entri ni Luahan Si Ex-Girlfriend

    ReplyDelete
  2. wahhh..da smpai 700..ehhehe..dah retiss tu

    ReplyDelete
  3. blog mereka memang comel! :)

    ReplyDelete
  4. kreatif sungguh mereka ni, pandai hias... kalau KA huh... hanya diriku yang tahu, huhuuh

    ReplyDelete
  5. ala...nape blog korang sume comel2..jelesh aiiii!

    ReplyDelete
  6. pergh nak 700 tu..aishhh btw, nak terjah blog mereka juga...

    ReplyDelete
  7. wah...lawa nya baju2 tuh..huhuhu...nk beli..=.=

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook