Oldies time!

Thursday, June 23, 2011

Salam~

yer, ini entry ketiga untuk hari khamis. hebat tak? okay. shut up.
anyway, semalam kann, masa aku dan mak aku kemas barang, kami terjumpa gambar-gambar lama.
masa zaman aku kecik a.k.a zaman kurus dan zaman mak dan ayah aku masa zaman dulu-dulu.
ayah dan mak aku bersungguh-sungguh suruh masukkan dalam blog aku. katanya, nak tengok apa respons korang.
nak tengok tak? 
jommm...


masa ni, time mak aku berkerja. dalam 20-an. dia kata, time ni, dia pemes woo. ramai minat dia. ada orang kata muka dia macam Rafeah Buang sikit. tak tahu camner rupa Rafeah Buang? sila tanya pakcik Google.

next, time tunang. ada orang pulak kata muka dia macam orang Jipunn. 
errk, maybe sebab mekap tebal kot. 
lagi satu, time ni, elektrik putus jap. bayangkanlah betapa panasnya dalam bilik tu.
yang paling aku tak tahan, hantaran dia, nampak menyelerakan. 
sllrrrpppp..

haaa, ini pulak time mereka berkahwin. masa ni, bersanding belah ayah aku kat Kuala Pilah. I must say that, in this picture, my mom look gorgeous! Mekap, rambut, baju dia damnn lawa.
N & H, simbol for Nazri dan Haziah.
eh, hensem tak ayah aku? ^^

ini pulak, gambar masa ayah aku darjah 6. sebelum ayah aku balik dari kerja, aku try lah nak spot mana ayah aku. dan jawapan aku sememangnya betul. yang dalam bulatan, itu lah ayah aku. hehe.
ayah aku cerita, dia dulu juara lumba lari 100 meter. sampai masuk pertandingan majlis sukan negara. tapi, malangnya, ayah aku fail kat sana. ekekekeke.

siap punn. yeahh. lega den. haha.
ayah dan mak aku gojes kann?
anak nya apatah lagi.
KAHKAHKAH

#kbai

psst: aku nak pergi mengajar ni. tatatatta!

You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. hahahaha
    old skul tu gambo
    ekekekek

    Review Filem Rasuk

    ReplyDelete
  2. pelamin ada N & H tu unik. hihi..

    baru lepas google gambar rafeah buang. ada gak iras2 ngn gambar 1st tu.

    ni gambar tu http://userserve-ak.last.fm/serve/252/566737.jpg

    ReplyDelete
  3. hebat jugak ayah awak leh masuk pertandingan majlis sukan negara.

    ReplyDelete
  4. mak2 kita waktu muda memang gorges smpai sekarang kan? heheh

    ReplyDelete
  5. wahhhh pic lama! antik antik! :D

    ReplyDelete
  6. terbaek weyh....serius smart...hihinostalgia

    ReplyDelete
  7. waa...cun giler gambar.mesti jaga baik punya ni. hehehhe..

    ReplyDelete
  8. bgus gak kau ni sehari dh 3 entry.. ak menanti entry kau utk hari jumaat plak =.="

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook