Oh Bulann..... Eh, gerhana bulan lahh!

Thursday, June 16, 2011


haaaa, semalam kann, aku nak tengok gerhana bulan penuh.
tapi kan, parents aku dah kunci pintu. 
nak bukak pintu, nak pergi tengok, takuttttt.
sunyi sepi.
kot-kot ada mata lain yang memandangkann.
plus, celcom broadband pulak tak boleh connect, sakit jiwa betul.
then, aku pun zzzzzzz......
nak buek camno kan?

tadi, aku berblog-walking ke blog Asada Ryutaro, budak Malaysia.
dia pun frust tak dapat tengok bulan penuh.
samalah kita Asada.

jom tengok gambar gerhana bulan yang aku cilok dari blog Asada.








cantik kannn? sesiapa yang terlepas tuh, boleh tengok lagi akhir tahun ni kalau tak silap.
yang pasti, kejadian ni memang terjadi 2 kali setahun.
paper yang bagitahu aku.
hehehhhehe.

#kbai

You Might Also Like

11 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. tengok gambar pun jadi lah. hahahaha.. sadis sungguh..

    ReplyDelete
  2. hehehe..apik kat ump ni pon tak nampak gak..ujan lebat semalam

    ReplyDelete
  3. xtgk pon semalam..pas magrib terus tido..penat =]

    ReplyDelete
  4. cantiknya
    semalam tak berkesempatan tgok

    Review Filem Green Lantern

    ReplyDelete
  5. hohoho ak tgk kt google jer @@
    smlm sbb hujan so aku tak nampak bulan sbb tertdo awal sbb hujan kan sejuk myebabkan ak mengantok

    ReplyDelete
  6. sama la sy pun xdpt tgk xthu msa tu.. rugi2..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook