love is unexpexted.

Tuesday, June 07, 2011



cinta ialah sesuatu yang tak dijangka.
cinta boleh dapat dekat mana-mana je. 
tandas, stesen bas, ktm station, dalam kereta or gathering blogger!

yeap, aku memang TER-jumpa cinta aku dekat gathering blogger.
pelik kann?
mula-mula as kawan, then, korang tahu jelah macamana.

aku pun tak tahu yang aku dan dia boleh bertahan sampai sekarang.
okay fine.
baru 5 bulan setengah. yer, memang baru.
but, bagi aku, ini lah yang paling  bertahan dengan aku.

dalam tempoh beberapa bulan ni, macam-macam aku dan dia alami.
ke-happy-an, ke-jeles-an, ke-emo-an dsb.
but, kami dapat handle secara baik.
jarang gaduh, cuma majuk-majuk tuh, biasalah.
tak lama mana pun. pujuk then, okaylah.
weee~

tapi, perjalanan masih jauh.
masih panjang.
tak tahu apa endingnya.
hope stay forever.
amin.

okayy. tak nak cerita lebih-lebih.
ramai stalker. 
bahaya.

dan ya, cinta memang sesuatu yang tak dijangka.

#kbai


You Might Also Like

1 DOA SCHA DAPAT ANAK

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook