Lagi Best, oh oh ohhh!!

Friday, June 17, 2011


Salam~

hai korang! sihat tak pada hari jumaat, penghulu segala hari?
semoga sihat-sihat hendak-Nya. kalau tak, tak dapatlah nak bace blog aku kann?
sedih nanti. hehe.
okayy. stop.
back to the main story.

mystical purple

sekarang, semua tengah kecoh pasal kereta baru keluaran Perodua kann?
alahh, yang MyVi tuh.
yess, termasuk lah aku ni. haha.
eksaited terlebih sikit kalau pasal benda-benda baru ni.

errr.. memandangkan ada rezeki lebih sikit Allah bagi, parents aku bercadang nak beli kereta ni.
aku tak jangka punnn. macam acah-acah je lah kan.
last-last, ayah aku pergi tempah.
nak eksaited sangat, sebenarnya tak boleh. takut lain jadinya.
eksaited tu baik simpan dalam hati jeh.
dah dapat baru boleh jerit.

eh, kereta ni bukan untuk aku punnnnnn.
tak boleh bawak UMP punn.
untuk kegunaan mak aku so, senang bergerak.
time cuti jelah, baru aku boleh merasa.
kehkehkeh.

jadi, semalam ialah hari pelancaran kereta Myvi yang baru ni.
ayah aku nampak kemain eksaited nak pergi usha.
haha. dah siap dulu, mengalahkan eden. HAHA.

jom usha gambar yang sempat aku ambil. ini pun, senyap-senyap jeh wei.
dua gambar jeh punnn!



malangnyaa, bahagian depan tak sempat nak capture.
demmmmm...

aku kena tunggu sampai bulan 9 baru boleh dapat.
sebab apa?
1.5 hanya akan dilancarkan selepas raya.
model yang sekarang ni, 1.3 sahaja.
ayah aku kata nak tunggu, sebab kereta 1.5 tuh nampak lebih sporty.
kepuasan membeli katanya.
agaknya selepas balik UMP, baru boleh dapat kereta ni.
huwaaa, lama lagi nak merasaaaa!

T_______T

#kbai

eh, jappp!


Terima kasih Nuffnang, U-Mobile dan Paper Mate.
saranghaeyoo!

okay. baru betul-betul #kbai

You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. tapi kita suka body myvi yg lama g,nampak garang,hehhe....BE dia banyak gila?letop ahhhhh!

    ReplyDelete
  2. woahhh nampak mewah gak lah kereta tuh owh :o

    ReplyDelete
  3. @meawhaha. myvi baru ni, kecik sikit dari myvi lama. dicompactkan. hehe. Bnyakk kehh? sikit jeh tuh. Alhamdullilah!

    ReplyDelete
  4. tetap rase design lame lagi cun..tapi yang baru ni mesti lagi up sikit kot teknologi die..

    ReplyDelete
  5. da tgk da smlm.. style gak ;D

    ReplyDelete
  6. btol weh..huhu..biler lar ak nak merasa ader keter sndri nih..huhu..sobsobsob

    ReplyDelete
  7. nampak macam yang baru ni lagi besar :)

    ReplyDelete
  8. ump kat serdaang kan??
    boleh lah tompang kau kan
    nnti..
    hahahaha =p

    ReplyDelete
  9. wah.. semangat sungguh.. hahaha.. selamat berkereta baru lah yer walaupun lambat lagi. :P

    ReplyDelete
  10. @jaya jr memang up gilaa! ada GPS, bluetooth, macam2 lagi. hehe

    ReplyDelete
  11. @Raji and Yeen xlama lagi, merasa lah tuh wei.

    ReplyDelete
  12. @Far8 budak baik itu UPM lahh, UMP ni kat pahang. so, xboleh bwk ko jejalan. hehe

    ReplyDelete
  13. @ASaDa RyutaRo terima kasih, tu lah, lambat ag... hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook