korang dah tempah baju raya belum?

Thursday, June 30, 2011


Salam~
hai semua. aku tengah demam ni. berjangkit dari ayah aku. masing-masing pergi bantai makan banana split.
ayah aku dah demam and selesema, aku pulak pergi share makan aiskrim tuh dengan dia. padan muka. haha.
ohh yer. weekend ni, aku akan holiday kat kl. sampai hari isnin. buat apa kat kl? apa lagi, shoppingg lahhh!

eh, korang dah tempah baju raya? aku dah tempah dahh. *ada nada riak kat situ yer*
raya dah nak dekat ni. lagi dua bulan. cepat-cepat pergi tempah, takut tak sempat pulak nak pergi tempah.

hari tuh, parents aku pergi ke Masjid Tanah. nak beli kain buat baju raya. tapi, malangnya aku tak dapat nak ikut sebab perlu mengajar petang tu. aku sangat percaya akan mak aku kalau suruh beli kain raya. dia sangat paham kehendak aku macam mana. oh well, im very satisfied apa yang di bawa balik hari tuh. ^^


ada 3 kain. orange yang macam ada corak lemon. yang warna ungu tuh sepasang. yang corak buat baju, kain kosong buat kain. buat baju kurung pahang.

hacchuummm. eh, sori. terbersin pulakk. tu tanda-tanda aku dah nak habis menaip. simple entry jeh pun.
kehkehkeh. ;)

dah tempah baju raya?

#kbai


You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. hachuum
    aku berjangkit lak lepas baca entry kau ni
    hahaha

    ReplyDelete
  2. tahun ni elie tempah 1 helai je..baju lama banyak ag tak pakai..
    heheh :)

    ReplyDelete
  3. fuyoo..aq blom terpikir ag nak beli baju raya..ko mmg klass la syazana..wee~
    *tiru trade mark ko!..haha..:D

    ReplyDelete
  4. belum tempah lg. huhu bli je la..
    sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

    ReplyDelete
  5. awainy.. :) wahh.... berpasang pasang baju tu

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook