Kerana Irine Nadia Marcello

Wednesday, June 15, 2011


Kerana Irine Nadia Marcello, traffik blog aku gila naikk!
siyess. tak tipu. 
ni semua gara-gara dia bertunang Ahad lepas.
ada dalam ENTRY ni.
2,348 viewsssss?


dari Nuffnang pulak.

ada lagi satu, sempat aku capture dari Live Traffic.


tengokk! penuh gilaaa!
sampai sekarang pun korang boleh tengok ada lagi yang datang sebab Irine bertunang.

fuhh, bertuah betul jadi pemes ni. aku pun tak sangka sampai boleh jadi macam ni.

terima kasih Irine!

eh, aku bukan gila traffic! dan aku tak guna si Irine untuk jadi pemes.
thats not me.

#kbai


You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. saya faham perasaan awak. seronok kan. Bukan ape, bukan selalu pun traffik naik.

    dulu saya pernag buat entry pasal fatin liyana,, hen trafik naik, pastu saya buat entry sekali lagi nak cakap thanks kt FL sebab trafik naik. Serius rasa innesen je. Tak tau pape senanya.

    Tapi rupanya ramai yg tak puas hati, dengki dgn saya, Siap buat post kat blog beliau cakap saya tumpang glamour. Klu betul saya nak tumpang glamour saya buat ceriita pasal artis je manjang. Tapi tak, saya buat blog personal.

    Saya sedih sbb yg cakap tu kawan sendiri....

    ReplyDelete
  2. meaw punya pon gitu gakkkkkk..sebab irine memang naik la trafik,tapi buat entri tu bukan sebab trafik,tapi ikhlas :D

    ReplyDelete
  3. @Chempaka Sari yekehh? teruknyaaa. xsngka pun dpt trafik cenggini. nasib baik xde yg attck lagi. huhu

    ReplyDelete
  4. @meawyeapp. sokong meaw. ikhlass. nak ucap tahniah sahaja. hehe

    ReplyDelete
  5. aura si irine kn. artis blogger:)) anyway, comels picc acara tunangnya.

    ReplyDelete
  6. biarkan jer la orang lain nak kata apa dkt kita
    asal niat kita baik kan
    :-)

    Anda Pasti Suka Watak Yvonne Dalam Drama Bersiri nora Elena

    ReplyDelete
  7. @FIFIEY LYCHEE MARATION memang aura...xsngka lak smpai cenggin aura dia. mantap ar.

    ReplyDelete
  8. @Hansbetul. alhamdullilah, setakat ni takde pape lagi lah. ehhe. ni justifikasi jehh. hehe. thanx bro!

    ReplyDelete
  9. hahaha.. relax.. apapun! yg penting kita hepi.. hahaha.. tak de sapa nak tumpang glamor aku.. yg tu lg sedey.. hahaha

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah2...comel gile kan irine...

    ReplyDelete
  11. @iKhRam kau xpemes, xpayahhh! HAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  12. 2 la pasal..bab2 entry tunag ke kahwin..mmg byk owg suke bace..

    ReplyDelete
  13. lps ni aku wat entry pasal kau agk2 blog ak naik tak traffic hohoh

    ReplyDelete
  14. @Raji and Yeen ce tryyy! konpem turunn! kahkahkah. joke.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook