I want nobody, but HANG!

Tuesday, June 14, 2011


Mat Luthfi betul-betul buat aku gelak sorang-sorang.
HAHA.
kali ni, video tentang k-pop.
buat peminat k-pop kat sana, jangan terasa okayy.
ada mesej tersembunyi dalam video ni.
contoh macam orang melayu nak buat macam k-pop.
alahhh, yang macam Gula-Gula dan 24:7 tuhhh.
haha.

gigih betul Mat Luthfi buat video. memang terbaik ar. 
dia bukannya selalu update video dia, but, kalau dah sekali update, memang lawak gila ar!
haha. antara Anwar Hadi dan Mat Luthfi, aku lebih prefer Mat Luthfi.
Anwar Hadi serius, Mat Luthfi, sempoi jeh.
but, both of them have their own fans and speciality.
kannn?

jom layann!


#kbai

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. sempoi muahahah, kelakar laa math luthfi nie

    i want noobody nobody but hang, kehkeh :))

    ReplyDelete
  2. tak ad yang lagi kelakar ker..haha aku lebih prefer anwar hadi lol..heheh

    ReplyDelete
  3. skang ni suma suka bt video kan
    cam nk try bt jugak lah
    nyanyi lagu enjit2 semut..
    hihi

    ReplyDelete
  4. hahahah he is awesome..
    klakar gle leh msuk maharaja lawak =.=
    i want nobody nobody but hang

    ReplyDelete
  5. @cucu umie yekehh? pendapat masing2 lain. hehe.

    ReplyDelete
  6. @*Miss Syahnia* jommmm, kita duet! nak x? kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. @Raji and Yeen kalau masuk, konpem aku voteee! HAHA

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook