Anon nak hack website kerajaan Malaysia!

Tuesday, June 14, 2011


Perghhh. ada anon nak serang website kerajaan Malaysia pada pukul 3.30 pagi, 16 Jun 2011 (waktu tempatan)
bahaya keh? kita dapat untung atau rugi tak?
apa sebenarnya hackers ni buat?
dorang nak bocorkan maklumat kerajaan Malaysia ke?

ada aku baca komen, dorang kata, masa dorang hack tu, kita semua tak boleh akses internet.
tapi, tak pe lah kot. sebab time tuh, semua orang dah tidur kan?
admin website kerajaan Malaysia jelah tak tidur kot menanti serangan si hackers.

ada sesiapa boleh bagitahu, apa si hackers ni buat?
ce cite, ce cite.
ada tak yang berubah apa-apa?

klik untuk ke link Facebook.

dah macam V for Vandetta pulak.

#kbai

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. hohoho ak rasa ada baik dan ada juga buruknya.. kalau in China dorg dah banned tros fb..
    so kalau bnder tuh mngkin dapat mengelakkan piracy yg berleluasa di Malaysia mngkin ad baiknya juga.. err tapi buruknyer mana nk donload lagu lagi lepas ni T.T

    ReplyDelete
  2. @Raji and Yeen lau xdpt donlod lagu, abes lahh hidupp aku! sunyii woo! huhu

    ReplyDelete
  3. enth lh..tak thu apa yang akan trjadi..lihat shjelah perknbgn terbaru nty lol..huhuhu

    ReplyDelete
  4. huiyooooo yeke? jgn la! tak best la cmni huhu.

    ReplyDelete
  5. mane ngko tau cite ni? errr gua tak tau pongg

    ReplyDelete
  6. @YANA YONET tahu xpe. susahlah nnti, lau sume nak block

    ReplyDelete
  7. @fairuz ikuti perkembangan semasa. kehkehkehkeh

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook