Alhamdullilah. Menang GA dari Blog Yang Sangat Gelimat!

Wednesday, June 22, 2011


Salam~

aucakkk! hari ni, selepas selesai mengemas rumah untuk raya,
aku pun dengan gigihnya, online. check comment kat blog.
bila check, ada comment dari Farah, Blog Yang Sangat Gelimat.
mengatakan yang aku dah menang GA yang dia buat.
terus menari kesukaaan betul. ini serius. haha.

Good news! congrats ya! awk terpilih sebagai pemenang giveaway ni :)
kindly email me for further details!

tengok, tengok, mau aku tak menari kesukaan hati ku. gembira rasa hati.
ada dua GA yang aku masuk, Alhamdullilah, menang.
satu yang Mak Lagenda buat, satu lagi, Farah buat.
Syukur Alhamdullilah.

nak tengok hadiah yang akan aku dapat?



aku cadang nak bagi hadiah ni kat sepupu aku. Insya-Allah. ada dua orang budak kecik.
boleh lah bagi dorang.

anyway, terima kasih Farah, owner Blog Gelimat!

#kbai

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. perg asal tak kasi ak skali =.="
    hahaha congrts by the way ^^

    ReplyDelete
  2. wah! tahniah.. :D
    mmg dah rezeki awk kn.. :)

    ReplyDelete
  3. wah dpt cincin tu..tahniah lol dpt hadiah...

    ReplyDelete
  4. @Raji and Yeen kau nak keh? nak kasi kat yeeen ekhh? ^^

    ReplyDelete
  5. @cucu umie tu lahh kannn. hehe. terima kasih!

    ReplyDelete
  6. tahniah...cincin yang bunga ros tu lawa gilers...

    ReplyDelete
  7. tahniah! cincin sumpah lwa :D

    ReplyDelete
  8. tahniah2.. mmg luck btoi la.. heheh..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook