Aesya Zealous 2nd Giveaway!

Saturday, June 25, 2011


Salam~
hai semua. hari ini hari Sabtu kann? tak ada benda pun yang nak dibuat ni. petang karang nak pergi mengajar pulak. so harinie, tangan aku gatal nak masuk satu lagi Giveaway, GA yang dianjurkan oleh blogger pemes, cik Aesya Zealous. yeahh. semalam dia add aku. bangga tak? ^^
what? korang tak pernah pergi ke blog dia? oh demm. ruginya korangg. 
kalau korang nak gelak terbahak-bahak, or terkekek-kekek macam aku,
pergilah skodeng blog dia. sebab apa? blog dia sangat funny dan sangat dekat dengan kita.
plus, dia rajin lukis doodle. doodle dia comel! sekarang ni dah ramai blogger buat doodle. tapi, not for me. 
buruk benor kalau den lukis. baik lupakan okayy!
just leave it to the expert. eh, macam ayat entry semalam. -.-'

*click untuk ke entry GA*

okay. so, back to the main point. nak join GA. dengan harapan ada nasib untuk menang.
kalau menang, syukur Alhamdullilah. kalau idak, teman redho je lahh. ^^

Cik Aesya Zealous kita ni nak buat GA sempena anniversary blog dia  yang kedua dan birthday dia yang akan datang 30 july ni. ehh, sama bulan lah kita! syaz 22 July. beza 7 hari dan tahun jehh. ekekekeke.

okay. jom tengok hadiah yang menarikk!


tadaaa. hadiah untuk perempuann. dengar khabar, kalau da lebih 150 orang yang join, dia akan buat penambahan hadiah. wooo. This is best broo~

ini ada screenshot dari blog Aesya Zealous.




entry yang dua bawah ni best!



haha. kelakar gila kot. comel jeh mak dia. tak caya, pergi skodeng sana.
^___^

okayy. sekarang nak tag 3 orang gadis cun!

okayy. itu sahaja. sekian.
#kbai

You Might Also Like

1 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook