Tutorial Mengembalikan Balik Entry yang Hilang.

Saturday, May 14, 2011


*hiasan*

hai semorang. ada ke lagi blogger yang tak dapat entry dorang. mungkin blogger belum recover entry korang sepenuhnya. sabar yer. so, sekarang aku nak share sikit  macamana nak recover balik entry korang yang hilang tu.

but kan, aku malas nak menaip. jadi, aku bagi korang link jeh. korang pergilah terjah ekh.
HAHAHA.

You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. camane nak kembalikan comment yang hilang -____-'

    ReplyDelete
  2. owh..ada ek entry yg hilang...
    emm..tengs aw for the info...ley try app nie=)

    ReplyDelete
  3. hehe..entry ad shje dia bg blik cume comment jer hilng..

    ReplyDelete
  4. @cucu umie oh. coment aku rasanya ade jehh. hee

    ReplyDelete
  5. dahb dapat blik entrynye...tme kasih..;)

    ReplyDelete
  6. wah nice, and boleh repost sekali.. nice :)

    ReplyDelete
  7. malas yer..thanks backlink

    ReplyDelete
  8. huhu..da tgk dah..tapibiar jer la camtu..hehee

    pasal hosting tu..bleh jer nk wat..tapi kena start dari awal laa..follower akan hilang..huhu

    ReplyDelete
  9. @A'IMa'ahh. malas. haha. welcome.

    ReplyDelete
  10. naseb baik mish punye entry xde yang hilang..:)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook